Arama sonuçları: *

1. K

15m Ethernet kablosu

Cat5 için markanın önemi var mıdır? Herhangi bir yerden aldığım kablo da işimi görür mü?
  2. K

15m Ethernet kablosu

Dostlar eve 100Mbps fiber internet bağlattık. Masaüstü bilgisayarımda anakartta Wi-Fi modulü olmadığı için internete bağlanamıyorum. İnternette kaliteli 15m CAT6 kablolar 200 civarlarında bulunuyor. Dün bir iş yerinde 70 TL'ye CAT 5 15m kablo buldum. Her iki kabloyu da satın almak istesem bir...
  3. K

Ankara mamak internet sağlayıcı

Kabloneti de burada bazı arkadaşlar kullanıyordu bizim bölge adına konuşayım önerdikleri bir firma değil. Ani internet kesintileri müşteri hizmetlerine ulaşamama vs sıkıntı yaşamışlar. Şu an aklıma yatan tek firma TurkNet gibi duruyor.
  4. K

Fiber bağlantı maalesef bulunmuyor. VDSL 100 Mbps paketi 249TL'ye alabiliyorum. Bu fiyata TurkNette bu hızlara yakın internet verebiliyor. Hatta bazı kullanıcılar sorguladıkları altyapıdan çok daha fazla internet hızı aldıklarını da söylüyordu.
  5. K

G-PON araştırmasını nasıl yapabilirim? Bilgileri girdiğimde bu şekilde ekran çıkıyor.
  6. K

Balkiraz mahallesi 1690201757 Şu an vodafone kullanıyorum hangi oyuna girersem gireyim 30 ping veriyor. Modem eski belki ondandır diye düşünüyordum da vodafone hakkında yazıları okudum galiba sorun direkt Vodafone kaynaklı
  7. K

Bu paket önerisini Vodafone için mi yaptınız hocam? TurkNet ne gösteriyorsa onu veriyor diye biliyorum sabit paketleri bulunmuyor. 1690201239 Superonline altyapısı maalesef bulunmuyor.
  8. K

Şu anki tarih itibarıyla oturduğum bölgede TurkNet 83 Mbps VDSL altyapısına sahip. Vodafone ise 100 Mbps verebildiğini söylüyor. Sizce hangi internet sağlayıcı en iyidir. Bunlar dışında hangilerini tercih edebilirim?
Top Bottom