Arama sonuçları: *

1. mamusk

Millenicom geçmeli miyim?

😔 gerçekten fahiş fiyatlar. aldığım hizmet: 35 mpbs internet 30 32 mbps alıyorum. önceden 24 kullanıyordum 20 mbps alıyordum genellikle dün 12 lere düştü aradım ve 10 tl farkla 35 mbps e geçtim deneme amaçlı 30 mbps hız alıyorum. faturam 24mbps iken 105 geliyodu şimdi 115 gibi olur dendi. upload...
  2. mamusk

24 aylık taahhüt yaptım doğru. fatura nüshama pdf olarak bakabiliyormuşum toplam tutar 289 olarak gözüküyor indirim 206 tl gözüküyor vergisi taksiti vb indirimi de çıkınca 115 tl yapıyor. 1614122448 modemi bilmiyorum valla hocam :(
  3. mamusk

hocam bende şok oldum interneti bağlatalı 4-5 ay oldu iptal etmek istediğimde ne kadar bedel çıkacağını sorunca 1350 lira gibi bir şey söylediler bende inanamadım. ödediğim fatura 115 gibi bir şey modemin taksitiyle birlikte. indirim tutarını bulamadım nerden bakabilirim? taahattüt sürem 24 ay...
  4. mamusk

hocam cayma bedelini karşılyorlar mı gerçekten? bende telekom kullanıyorum sizle aynı sorunları yaşıyorum ama iptal etmek istediğimde sözleşmem olduğu için çok fahiş 1500tl gibi bi bedel çıkıyor yani millenicoma geçince o bedeli karşılıyorlar mı? yanlış mı anladım.
Top Bottom