Arama sonuçları: *

1. melihv48

Yardım Müstakil eve fiber altyapı nasıl çektirebilirm?

Superonline bugün bağladı yapmak isteyince her türlü yapıyorlar kafalarını şişirmen lazım biraz :D
  2. melihv48

TürkNet Yeni Fiyatı 170 TL

Hız sorgulamada 169.90 yazıyor zam üstüne zam ne bu ? Tamam memnundum eyvallah 95 falan hız alıyorum da, superonline heryere fiber döşedi ayrıca 180TL ye 500 hız veriyor. Superonline fiberi etkinleştirdiği anda geçerim güle güle Turknet.
  3. melihv48

Türknet Davet Kodu Olan Var Mı?

XIU98UF35RHW :)
  4. melihv48

Yardım TürkTelekom'dan farklı internet sağlayıcısına geçiş

Memnunum. TTNet bana sürekli 24 verdiği yerde 100 alıyorum. Sonuna kadar kullanıyorum altyapıyı tavsiye ederim altyapın iyiyse sıkıntı olmaz :)
  5. melihv48

Yardım TürkTelekom'dan farklı internet sağlayıcısına geçiş

Hali hazırda ttnet kullanıyorsan ve geçiş yaparsan portun değişmez. Ben TTNet de idim Turknete geçtim 5-6 gün mü ne sürdü internetim de kesilmedi. İnterneti iptal etmeyeceksiniz sadece geçiş yapmanız lazım sıkıntı olmaz.
  6. melihv48

Turkcell superonline Yeni Kampanyalar

Bize de gelip kutuyu binaya koydular ama hâlâ aktif değil. Ne kadar sürede aktif oldu sizde ?
  7. melihv48

Türknet vdsl'e geçiş yapamıyorum

Senin hat vdsl2 gözükmüyor ki adsl de hala.
  8. melihv48

Bağlandığınız modem eski ve Wifi 30mbps max bağlantısı var. 50 alamazsınız. Speedtesti kablo ile yapın
  9. melihv48

Wifi'dan mı deniyorsunuz hızı ?
  10. melihv48

Türknetli̇yi̇m Fakat Memnun Deği̇li̇m

Turknet bana 65mbps diyordu 100 alıyorum. Senin modem veya bina içi tesisatın ile alakalı olabilir bu durum.
  11. melihv48

F/O Superonline Kutusu

Evet Vodafone da var bizim oraya döşediler sormuştum Turkcell ve Vodafone kullanıyor demişti.
  12. melihv48

Turknet ile ilgili sorum var

Bende olmuyor. Biraz altyapı şans işi iyiyse sıkıntı olmuyor :). Zaten gigafiber çıkmış size Turknetin kendi altyapısı daha iyi hizmet sunarlar.
  13. melihv48

Turknet ile ilgili sorum var

Ben 100mbps VDSL kullanıyorum sıkıntısız. Altyapın iyiyse zaten iyi oluyor kötü olursa zaten bütün firmalarda kötü oluyor :D
  14. melihv48

TTNET alt yapısı ile TurkNet kullananlar var mıdır?

Bende 75mbps diyor Turknet ama 100mbps alıyorum
  15. melihv48

Turknet düşük hız sorunu

Anakartınız nedir ? gigabit port var mı ayrıca router veya modeminiz de var mı gigabit port ?
  16. melihv48

Ev interneti onerisi

O zaman millenicom bakabilirsin o da Superonline altyapısı kullanıyor diye biliyorum.
  17. melihv48

Ev interneti onerisi

Turktelekom altyapın iyiyse Turknet geç. Benim altyapım iyiydi 92 mbps alıyordu hepsini veriyor şuan ve kopma vs yok.
Geri