Arama sonuçları: *

1. M

Turknet Sözünde Durdu 1000/1000 Mbps

hayırlı olsun bende 15 yıl 16mbps kullanıp bir anda turknet sayesinde 1000mbps ye çıktım cidden çok iyi bir şey :)
  2. M

apartmana fibermi gelmiş

hayırlı olsun
  3. M

Turknet 1.000 Mbps internet olayı

bende esenlerde oturuyorum dostum cidden 10 yıl turktelekom 16 mbps kullanıyordum turknet bulunduğum bölgenin tüm çevresine altyapı döşedi 1000mbps çok güzel umarım sizin orayada gelir
  4. M

Turknet 1.000 Mbps internet olayı

bana saat 5 de sms geldi şubat 2023'ten itibaren fiyatlar değişiyor ama size vermiş olduğumuz 2023 hazirana kadar sabit fiyat garantisi sözümüzün arkasındayız 2023 hazirandan sonra zam gelecek bizede sanırım iyi bari daha 4-5 ay var bulunduğum bölgede bi tek hızlı internet turknet var 16 mbps...
  5. M

TURKNET 249 TL oldu!!

ben 1000 mbps türknete 140 tl ödüyorum hazirandan sonra zam gelecek sanırım
  6. M

Türknet pişmanlıktır.

15 yıldır 16mbps türktelekom kullanan biri olarak 1000mbps turknet hizmetine geçişimle çağ atladım aradığımdada çoğu zaman hızlıca yardımcı oldular gayet memnunum.
  7. M

Turknet davet kodu gerekli

6 dır ozaman
  8. M

Turknet davet kodu gerekli

artık indirim 12 aya bölünüp aylık faturadan düşüyor
  9. M

Turknet davet kodu varmı

MOL50IN30DLE Buyur kardeşim kullanırsan sevinirim :=)
  10. M

turknet habire kesinti oluyor

yok valla duymadım da ben bu numarayı nasıl buldum onuda bilmiyorum neyse ucuz yırtmışız :)
  11. M

neyin numarası ?
  12. M

0850 480 8682 yani yalan söyleyecek halim yok bana telefonda söyledikleri bu oldu :D zaten konuşan adamdan bedava bir şey istiyormuşum gibi tavırla konuşuyordu bende bir şey kabul etmemiştim birde bu numaranın fiber hat numarası olmadığını sonradan öğrendim fiber hatla ilgilenen no 0850 288 1010
  13. M

kırmızıya dönüyor dün ben aradığımda telefonu açan kişi kendisi söyledi bende sunduğu teklifi kabul etmeyip araştıracağımı söyledim
  14. M

yıllardır 16mbps kullanan biri olarak turknetten 1000 mbps bağlattırdığımda çok mutlu olan ben artık mutlu olamıyorum internet sürekli kesiliyor sürekli kesiliyor ve turknete geçiş yapacaklar var ise bize taahhütsüz 1000 mbps aylık 140 tl diye söylemişlerdi dün internet ne zaman gelecek artık...
  15. M

TurkNet Gigafiber Hızım Yükselmiyor

16mbps'den geçen biri olarak 100mbps bile deseler şükrederdim bu hızları veriyolar yaklaşık 1 aydır kullanıyorum öteki arkadaşlara göre uploadım her ölçtüğümde 600-700 arası oluyor ama bunada şükür teşşekkürler türknet :D
  16. M

Fiber İnternet Altyapı Başvurusu

valla kral 10 yıllık 16mbps turk telekomdan 1000 mbps turknete geçiş yapıyorum nasıl olacak bende büyük sabırsızlıkla bekliyorum dün binaya siyah kutu taktılar bugun belki kuruluma gelirler bakalım umarım iyi olur
  17. M

Fiber İnternet Altyapı Başvurusu

daha bu hafta turknete geçiş yapıyorum kral aman korkutma :D
  18. M

turknet 1000mbps altyapı

arkadaşlar ben talebi oluştrdum 48 saat içerisinde arayıp geleceklermiş, şimdi turknet ücretsiz kurulum yapıp ücretsiz modem vereceğini söyledi şuanki modemimi isteme hakları var mı ?
  19. M

turknet 1000mbps altyapı

aradım turnketi hat tam binanızın önünde yüksek hız alabilirsiniz dedi
  20. M

turknet 1000mbps altyapı

istanbul esenler dörtyola yakınım bende merkez bi yerde yıllardır bu kadar kötü internet aldığım için hep bekliyordum şimdi en düşükten en yükseiğine çıkacağım inşallah dedikleri kadar yüksek hız alabilirim 1647692671 internet abimin üzerine hiç bilgim yok gerçekten,480 tl ye kadar...
Top Bottom