Arama sonuçları: *

1. mortah

Yardım Vodafone Video Pass Hakkında.

Yurt açıldığından bende wifisiz kaldım :( . Bu yüzden aylık video pass almayı düşünüyorum. Kod şeklinde faturama gözükmeden mağzadan temin etme şansım var mı? Yoksa vodafone yanımda uygulamasından alırsam bana seçim hakkı veriyor mu? (Faturamda +39 tl gözüksün istemiyorum kısacası buna ayrı para...
  2. mortah

TÜRKTELEKOM İNTERNET NAKİL İŞLEMLERİNDE YAŞADIĞIM REZİLLİK!!

Merhabalar herkese, iyi forumlar. Biz ailecek yaklaşık 3-4 yıldır turktelelekom ev interneti kullanıyoruz vaad edilen hızları alamamak veya internet kopma sıkıntımız falan yok gayet memnunuz. Sıkıntımız müşteri hizmetleri ve ekip yavaşlığı. 5 temmuz 2021 tarihinde mevcut şehirimizden başka bir...
  3. mortah

Da Forum İnternet Hızlarını Atıyor.

https://forum.donanimarsivi.com/konu/da-forum-speedtest-yapiyor.401256/unread
  4. mortah

Türk Telekomdan bıktım.

Geçmiş olsun türknet iyidir
  5. mortah

Yardım TÜRK TELEKOM İLE YAŞADIKLARIM V2

Ben de yeni modem almıştım 240 tl verilip değiştirilebilir 5mbps ölüm gibi
  6. mortah

İnterneti cok kullanıyorsan geçtiğine deymez tahaütt (yanlış yazdim galiba :( ) süren bitince baska bir markaya gec 120 tl ye cok daha iyi paket veren markalar var
  7. mortah

Aktif aldığım hız ama deymiyor 119 TL'ye bence 1623844042 24
  8. mortah

Ben herhangi bir internetsizlik sorunu yaşamadım ama üzgün oldugum konu upgrade ile gectiğim için pahalı 120 tl ödüyorum
  9. mortah

Geçmiş olsun aynı durumu bende yasadim 16 dan 24 e gectim bi kesinti olmadı ama şansa bağlı bi durum 14 gun brkledigine deyebilir bana cok hizlı grlmişti ilk gecince bende tt kullanicısıyım
  10. mortah

İnterneti az kullanma sorunu

Sorun o 1.6mbps ile 1080p60 videoyu bile doğru dürüst oynayamıyorum 1617187047 İzleyemiyorum*
  11. mortah

İnterneti az kullanma sorunu

Evimizde 16 mbps vdsl bi wifi var. Telefonum samsung a20 evde 5 kişi wifi kullanıyoruz insta canlı ders fln. Ama benim telefonum 1.60mbps kullanıyo sebebini bilen var mı?
Top Bottom