Arama sonuçları: *

1. nihatcebi

Öneri 350 TL' yi geçmeyen hangi iss önerirsiniz?

3 yıldır Netspeed kullanıyorum hocam, gayet memnunum. Müşteri hizmetleri de var. Onun haricinde pek ping lag olmuyor. Altyapının desteklediği kadar da internet hızı veriyorlar zaten. Tavsiye ederim.
  2. nihatcebi

TürkNet saha personeliyim sorularınızı alayım

Hocam merhabalar benim Türk Telekom fiber altyapım var, 200mbps destekliyor. Bir arkadaşa cevap olarak yazmışsınız fiber varsa kolay kutu koyarlar diye, bu koydukları kutuyla 1000mbps gigafiber alabilir miyiz? Ve bu altyapı ekibine nasıl ulaşabiliriz yardımcı olursan çok makbule geçer.
  3. nihatcebi

Ev İnterneti konusunda yardıma ihtiyacım var

Netspeed'i de düşün derim. Türknette müşteri hizmetlerini bulamazsın ama netspeed de bulabilirsin hocam.
  4. nihatcebi

Yardım Altyapıma göre sizce hangi İSS ye geçmeliyim ?

Netspeed de tt altyapısıyla. Kendim fiber kullanıyorum tt geldi.
  5. nihatcebi

Yardım Altyapıma göre sizce hangi İSS ye geçmeliyim ?

Kesinlikle netspeede geçin hocam. 2 yıldır kullanıyorum herhangi bir sorununu görmedim şu ana kadar. 1692622260 Eğer geçmeyi düşünürseniz davet kodu atabilirim ikimizde 1 yıl boyunca yanlış hatırlamıyorsam 5 veya 10 TL indirimli kullanabiliriz.
  6. nihatcebi

Türk net e geçilir mi ?

Turknete değil de, netspeede geçebilirsin 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum bir sorununu görmedim şu ana kadar.
  7. nihatcebi

Netspeed'e başvuruyorum ekstra bir şey yapmam gerekiyor mu

Referans kodu vereyim beraber 1 yıl boyunca indirimli kullanalım.
  8. nihatcebi

Millenicom'dan yeni bir zam haberi daha

Netspeed kullanıyorum, millenicom ve turknete nedense sıcak bakmıyorum ben ya. İkisi de reklam yaparak kullanıcı çekmeye çalışıyor ama netspeedin şu ana kadar doğru düzgün reklam yaptığını bile görmedim. Netspeede geçin bence eğer isterseniz de referans kodu verebilirim.
Top Bottom