Arama sonuçları: *

1. P

Millenicom zammından sonra geçilebliecek taahhütlü İSS

Ben de netspeedden geçiş yaptım. Çok zamlanmıştı, geçiş yapalı 2 hafta oluyor hemen hemen. Bi comneti ara görüş istersen adresinle alakalı. Netspeed veriyorsa, comnette aynı altyapıyı kullandığından verecektir
  2. P

2023 Yılı 35 Mbps ISS önerisi

12 ay peşin ödeyip, bankadan taksit yaptırırsan 35 mpbs 99tl comnette 12 ay taahhütlü kullanırsın.
  3. P

Netspeedde altyapıyı sorgulayın bi. Aynı altyapıyı kullanıyorlar.
  4. P

2023 Yılı 35 Mbps ISS önerisi

comnet öneririm ben de kullanıyorum. 35 mpbs 12 aylık peşin ödersen 99tl. Ben peşin ödeyip bankada taksit yaptırdım.
  5. P

ben netspeed kullanıyordum, şimdi comnete geçtim. Comnette 200 mpbsyi aylık 169 tlden aldım kullanıyorum. 12 aylık ödedim, bankada kendim taksit yaptırdım. Eğer kullanmak istersen, davet kodum CMT785TRU. Başka sorun olursa da cevaplayabilirim
  6. P

Yardım Netspeed ten İnternetKutusu na geçilir mi

geç, geçte senden kurtulalım ya. Her issnin altında fixnet fixnet. Bıktırdın yemin ediyorum. Bu kadar bilginin olduğu başka iss var mı onu da merak ediyorum. Para falan veriyorlar herhalde
  7. P

Yardım Netspeed ten İnternetKutusu na geçilir mi

dostum her mesajın fixnet. Rica ediyorum yeter, rahatsız etmeye başladın
  8. P

Yardım Netspeed 60₺ den 160₺ olmuştu şimdi 214₺ oldu zam durmuyor alternatif nedir?

bende netspeed kullanıyorum comnete geçeceğim
  9. P

silinsin!

Discord topluluğu linkini atar mısın hocam?
  10. P

Netspeed bağlattım çekmiyor

Arkadaşlar merhaba. Ben netspeed bağlattım ancak modemin yeri salonda o yüzden kendi odamdan çekmiyor. Bende de ek olarak tplinkin archer c20 modemi mevcut. O modemi köprü olarak kullanıp kablosuz bir şekilde odama koymak istiyorum. Odamdan da bilgisayarı kablolu şekilde tplink archer c20ye...
  11. P

Hangi İSS hizmetini almalıyım

O yüzden olabilir kral
  12. P

istanbulda mı oturuyorsun
  13. P

testi nasıl yapabilirim?
  14. P

Aynı hatta altyapılar da aynı. O yüzden yukarıda ApRâ adlı kullanıcının yaptığı yorumda bulunan turknet vs turk telekom testi gibi bir test nasıl yapabilirim acaba
  15. P

Ping önemli, internetin kopmaması vs gibi durumlarda önemli. Bursada yaşıyorum, milenicomla iletişime geçtim superonline altyapısı kullanıp kullanmıyorlar mı diye, cevap olarak türk telekom altyapısı kullandıklarını söylediler. O yüzden turknet, milenicom, netspeed, comnet arasından hangisini...
  16. P

Arkadaşlar açıkçası şimdi türknet harici hepsinin 100lük fiber internet paketi 100 tl. Kafamda netspeed ve milenicom var ancak ben şunu sormak istiyorum. Bunların fiyatları aynı, ama bir tanesini seçsem bunu neye göre yapmalıyım. Farkları nedir? Herhangi bir test yapmam gerekiyor mu ping...
  17. P

Arkadaşlar tüm hepsinde altyapı sorguladım fiber 100 megabit destekliyor. Ben bu durumda netspeed, milenicom, turknet, comnet vs hangisini seçeceğimizi nasıl anlarım?
  18. P

Bursa Beşevler'de İSS önerisi

turknet, milenicom, superonline, comnet, turk telekom, vodafone. Aklıma gelen hepsiyle baktım. Gigafiber olsaydı alacağım hizmet turknet olurdu ama şu an karar veremedim. Arkadaşların yönlendirmesiyle superonline fiber desteklediği için milenicoma daha yakınım açıkçası. Siz ne önerirsiniz
  19. P

Bursa Beşevler'de İSS önerisi

@alpolojix
Top Bottom