Arama sonuçları: *

1. P

DONANIM ARŞİVİ FORUM üyeleri internet hızını paylaşıyor (resimli olursa iyi olur)

Bende bilmiyorum ama böyle. Zaten Upload ile çok işim yok.
  2. P

DONANIM ARŞİVİ FORUM üyeleri internet hızını paylaşıyor (resimli olursa iyi olur)

:D 1614154345 Nasıl Denetle bro güzel mi? @Frenerno
  3. P

Speedtest üzerinden Result olarak .png atıyım mı?
  4. P

Evet böyle bir upload'lı paket yok, zaten işin iyi tarafı da o ya. Bende bilmiyorum ama böyle.
  5. P

Aynen kardeşim, nasıl kanıtlamamı istersin.
  6. P

Türknet 'de 1 haftadır sorunuma çözüm bulamıyorum.

Evet dostlar 1 hafta önce bir yakınma İnternet bağladılar ve modemin İnterneti bir gün içinde gelecek dediler, gelmedi. Sorun olduğu anlaşıldı ve 1 haftadır hiç bir iletişime geçemiyoruz. Takmıyorlar. Ne yapmamız lazım.
  7. P

Millenicom 50 mbit tarife var mı?

Modem Konusunda Firma ile konuşun biz istememiştik ama gönderdik diye işlemişler sisteme, hem de gelmeden sadece onunla uğraştık. 1608382222 Hayır 109TL + Modem
  8. P

Modem Dahil 110 TL
  9. P

Ben 50Mbit kullanıyorum ama bir sene önce 35Mbit olarak bağlatmıştım, 2 Hafta Önce Aradılar ve Teklif sundular şuan 50Mbit, Arayıp sorarsanız daha net bilgi alabilirsiniz.
Top Bottom