Arama sonuçları: *

1. redlinetr

Modem arayüzüme giremiyorum

Benim modemin arkasında modem arayüzü için kullanıcı adı ve şifre yazıyor.
  2. redlinetr

24mbit İnternetle Nasıl 2.8Mb/s indirme yapıyorum ?

Ben 24mbitse 2.4'e kadar alınacağını düşünüyordum. Yani 8'e değil 10'a bölüyordum.
  3. redlinetr

8 Mbps 800KB/s 16 Mbps 1.6MB/s 24 Mbps 2.4MB/s 32 Mbps 3.2MB/s . . . 100 Mbps 10MB/s diye gitmiyor mu ?
  4. redlinetr

VodafoneNet bağlattım 24mbit tarifeli olanı kullanıyorum. Steamde 2.8 ile oyun indiriyorum. Nasıl bu oluyor ? En fazla 2.4 ile indirmem gerekmez mi ?
  5. redlinetr

Türk Telekom Roket ve Benzeri Servisler

Önceden TTNET Roket adı altında 24 saatliğine internet hızınızı 100 Mbps'ye kadar çıkartabiliyorduk. Bu ve benzer servisler hala var mı ?
  6. redlinetr

Öneri 12mbps paketi 16mbps yapsam?

12'de 10 alıyosan 16'da 13 falan alabilirsin. 300-400kbps ekstra hız için ne kadar fark vereceksin önemli olan o.
  7. redlinetr

Yardım Netspeed mi Millenicom mu?

10 TL daha verip 100e kadar almak daha mantıklı ama 100e kadar olanın ne kadarını sen alacaksın önemli olan o. İkiside de taahhütsüz bence ikisini de dene tarafını seç 😂
  8. redlinetr

Türknet İnternet Verdi Ama Nasıl Verdi?

Daha önce neydeydiniz hocam
  9. redlinetr

Upload'ın bir anda artması ?

3 zor görüyordum şuan 5.20-6 arası gidip geliyor efsane.
  10. redlinetr

Gosterilen hizi alamiyorum

Hocam günün her saati aynı hızı mı alıyosun yoksa ara ara mı 40 civarı alıyorsun ? Mesela şuan test yap, akşam 7-8 gibi yap bide gece 1-2 gibi yap. Eğer gece 60lara falan çıkarsa yapacak bir şeyin yok. Bulunduğun bölgedeki internet kullanımı yüzünden sana az geliyor demektir. Ama eğer sabit 40...
  11. redlinetr

Gosterilen hizi alamiyorum

Zaten çakallar sana 75-80'i vereceğiz demiyorlar. "75mbps'e kadar" diye söyleniyor. Adamlar anlık olarak sana 40'ta verse 50'de verse bir şey diyemezsin :( .
  12. redlinetr

Bir eve 2 farkli internet alinabilir mi ?

Dün ben de ISS değiştirmek için TürkTelekom aradım bana 1 adreste 2 internetin mümkün olmayacağını söylediler.
  13. redlinetr

İnternetimle İlgili Bilgilere Nerden Ulaşacam?

modem arayüzünden görebilirsin kimlerin kullandığını
  14. redlinetr

GTA5 İndiriyorum kaç yılda iner?

Sabit 800le indirirse ortalama 27-28 saat falan
  15. redlinetr

GTA5 İndiriyorum kaç yılda iner?

GTA kaç gb ?
  16. redlinetr

Türknete geçmeli miyim?

Ne ?
  17. redlinetr

Türknete geçmeli miyim?

Bence boşuna fantezi arama memnunsan devam et. TürkNet müşteri hizmetleri vs yok. Bi sorun olduğunda şakkadanak kalırsın ortada ulaşana kadar.
  18. redlinetr

Türknete geçmeli miyim?

Bu bence konumunla alakalı bir durum. Arkadaşım VodafoneNet kullanıyor aşırı memnun ama farklı şehirdeki arkadaşım çok pişman. Ben TurkTelekom kullanıyordum leş gibiydi. 4 senedir D-Smart kullanıyorum ilk 1 sene çok iyiydi şuan inanılmaz kötü. Ama benim üniversitedeki evimde TurkTelekom...
Top Bottom