Arama sonuçları: *

1. saorishirosaki

Bölgeme Uygun İSS Önerisi

Şuan fiberi en kaliteli ve en ucuzu veren firma türk net ona geçebilirsiniz ikiside çok benzer hızlar verir türkiyede en hızlı internet veren firma tt ve türknet şuan ama altyapınız iyiyse türknet hiçbir şekilde sorun çıkarmaz tt nin müşteri hizmetleri daha kötü çoğu mal zaten, onun dışında pek...
  2. saorishirosaki

Warp internet hızımı kısıtlıyor neden nasıl düzeltirim

goodbyedpi ın birçok versiyonu var çağrının yaptığı leş goodbyedpiları kullanmanızı önermem eğer delaylı oynamak istiyorsanız oyunları evet birçok goodbyedpi sürümü var ve bunu türkler bulmadı rusların yaptığı bir programdı kendinize uygun bir goodbyedpi bulmak için baya araştırma yapmanız gerekiyor
  3. saorishirosaki

TÜRK TELEKOM FİBER PİNGİ NASIL DÜŞÜRÜRÜM

ayarları filan elleme router dediğim gibi öyle aman aman ping düşürmez stabilitesini aşırı derecede etkiler ve delaysız olursunuz 30 aşağı türkiyede alıncağını düşünmüyorum cs faceitte özellikle belki edirnede alınabilir ama böyle şeyleri kafaya takmak gerçekten saçma ben şuan mutluyum bu...
  4. saorishirosaki

Hatırlamıyorum kardeşim tam olarak fakat routerda dediğim gibi bir fark hissettirdiğini söyleyebilirim pingim fazla titremiyor ve alabileceğim en düşük pingi alıyorum zaten türkiyenin 70% ten fazlası vdsl gibi mal altyapıları kullanıyor altyapısı olmayanda çok edirne demişken fiber kullanırsam...
  5. saorishirosaki

Kardeşim ping serverın uzaklığına göre değişiyor mesela türkiyenin en iyi ve en yakın olduğu region almanya nın içindeki bölgelerde değişiyor en iyi pingi sadece istanbulda alabilirsin ve en az pingi verende türk telekom testini yapmıştım aynı bölgede yaşıyan kuzenimle ikimizde aynı şeyleri...
  6. saorishirosaki

Ttnet ping ve jitter sorunu

oe bir firma olduğundan dolayı tekel çalışıyorlar genelde eski püskü binalarda oluyor yeni binalara hemen kurabiliyorlar veya bir süre sonra kuruyorlar tamamen şans ben her pislikliği her yolu denediğim için ve herkesten dilekçe alıp başvuru yaptığım için başardım çalışanları tehditte ettim ki...
  7. saorishirosaki

Dediğim gibi modemin telefon kablosunda vs sorun olabilir eğer iss kaynaklıysa g.o yapacak pek birşeyiniz yok fiber getirtin eve uğraşın ben fiber kablo döşeyen veletleri tehdit edip getirttim vdsl le pek bi yere varamazsın artık pek bir supportu kalmadı o altyapının
  8. saorishirosaki

Ben yıllarca veletken vdsl kullanmış birisi olarak yeni taşındığım evdede vdsl kullandım bir süreliğine sonra fiber altyapısı geldi ve vdsl gibi b*k tan bir alt yapıda sorun yaşama ihtimalin yüksek vdsl de cs oynaman bile komik kardeşim sövesim geliyor fiber getirtme şansın varsa getirt yoksa...
  9. saorishirosaki

Herşeyde sorun olabilir fiber mi internetin? kullandığın ***** saçma goodbyedpi gibi uygulamalardan da kaynaklanabilir ki sakın bu uygulamalarla cs2 ye gireyim deme mm de vurursun faceit gibi platformlarda adam vuramazsın delaydan dolayı.
Geri