Arama sonuçları: *

1. S

Millenicom Kurulum Saçmalığı

Arkadaşlar merhaba 7 senedir millenicom kullanmaktayız babam 2 ağustosta millenicom müşteri hizmetlerinin araması ve yanlış yönlendirmesinden dolayı taahhütsüz interneti taahhütlü internete geçirmiş binaya fiber gelip bunu bilmelerine rağmen bu teklifi yapmışlar daha sonrasında ben uzman ekiple...
  2. S

Millenicom taahhüt sorunu

arkadaşlar önerebileceğiniz iss var mıdır 100mbps ve üstü için istanbul kucukcekmecedeyım
  3. S

ben şuanda türk telekoma geçsem 100mbps için 550 falan görüyorum internet sitesinde sizin fiyat baya iyiymiş müşteri hizmetleriyle görüşsek acaba daha indirimli bir fiyat alabilir miyiz
  4. S

tekrar arayıp konuşacağım ücrette internette 300 tl olan şeyi 380 tl ye veriyorlar mevcut müşteriyiz diye
  5. S

siz ne kullanıyorsunuz
  6. S

oluyor 1000mbps taahhütsüz 580 tl 6 ay modem parası almayız dedi taahhütlüde almak zorundaymış taahhütlü 100 mbps ise 380 tl + modem parası ama modemi ben kendim alsam da modem parası istiyorlar onu anlamadım her iss'de durum böyle mi
  7. S

daha bugün taahhüt yapmış babam iptal edemez miyim kadın destek sağladı 1000mbps taahhütsüz 580 tl 6 ay modem parası almayız dedi taahhütlüde almak zorundaymış taahhütlü 100 mbps ise 380 tl + modem parası ben modemi kendım kullansamda modem parası alıyorlar tüm internet sağlayacılarında böyle mi...
  8. S

Fiber alt yapı geliyormuş

hocam şu konuya baakabilir misin yardıma ihtiyacım vardı da https://forum.donanimarsivi.com/konu/millenicom-taahhuet-sorunu.972188/
  9. S

evet aktif millenicom müşteri hizmetleri baktı altyapı 1000mbps e kadar destekliyor 1722694000 maalesef 1 ay olcak geleli bize herhangi bir kutu falan vermediler
  10. S

herhangi bişey yapmadılar kutu binada var ordan kablo çektiler sadece herkese
  11. S

Arkadaşlar merhaba, babam haberim olmadan bugün 35mbps'e kadar taahhütlü internete geçmiş bizim binayada yeni fiber geldi bu taahhütü iptal edebiliyor muyuz müşteri hizmetleriyle konuştum edemezsiniz dedi tartıştım ben de 100 mbps taahhütlü fiyatınada 380 + 70 tl modem parası dediler ama...
  12. S

hocam merhaba bizim binayada fiber çektiler de bize herhangi bir şey vermediler sadece çektiler kapının üstünde kablo ne yapmamız gerekiyor
Top Bottom