Arama sonuçları: *

1. shujirea

İnternet konusunda yardımınıza ihtiyacım var

hastanenin yanında evler mevcut orda Wi-Fi ağlarını görebiliyorum ama kendinelerine nasıl ulaşırım imkansız sanırım. Bu işler için bir cihaz var mı satın alabileceğim? hattı takıp modem gibi kullanabileceğim telefonum iPhone XR muhtemelen kötü çekmesi ve bağlantı kopması yaşamamın sebebide...
  2. shujirea

İnternet konusunda yardımınıza ihtiyacım var

Merhaba arkadaşlar, ben kanser hastasıyım yarın 02.07.24 tarihinde hastaneye ilik nakli için yatışım yapılacak. Hastanede en iyi ihtimalle 4.5 hafta yatıcağım. Hastanenin kendi interneti maalesef 1.5 Mbit internet var ve bağlantı sürekli kopmalar yaşanıyor WhatsApp mesajlarım bile gönderdikten...
  3. shujirea

Yüksek hızlı internet nasıl alırım?

Tavsiyem tek tek issleri arayıp alt yapını sorgula. Benim bulunduğum ikametgahda senelerdir tüm issleri internet siteleri üzerinden kontrol ederim maksimum 100 gösteriyordu. Geçen bi arayıp sorayım dedim Turkcell 2 sene önce 1000 getirmiş benim haberim yok. Müşteri hizmetlerine ilettim. Sizin...
  4. shujirea

Turkcell vs Vodafone vs Türk Telekom

Vodafone hakkinda tek tavsiye verebileceğim konu bolgende çekiyor mu? Eğer çekiyorsa ne kadar hızlı çekiyor. Ben antalya merkezde yasiyorum vodafone cekiyor evet ama hayatimda bu kadar yavaş video yüklendiğini hatirlamiyorum hiçbir sağlayıcıda defalarca aramama rağmen maalesef çözüm yok. Geçen...
  5. shujirea

Turkcell Superonline 1000 mbit hız sorunu

tercih olarak ZTE isteyeceğim sizin yorumunuz üzerine bakalım temin ederler umarım. Güncelleme: Acil işim çıktıgından dolayı 1 hafta şehir dışı yapacağım. ZTE modem getirdiler taktikar fakat deneme firsatim olmadı.
  6. shujirea

Hepinize cevapları için çok teşekkür ederim vakit ayırıp yazdınız. Yarın modem değişimi yapılırsa sizleri bilgilendireceğim konu ile alakalı bilgilendireceğim.
  7. shujirea

gigabit lite kapalı. speed duplex 1 gbps full duplex hepsini denedim 45 mbit'e kadar çıkabildim :'( Kablosuz bağlantıda 1000mbit gibi bir beklentim yok mobil cihazlarıma 200 versin yeter aslında ama maalesef 45 alıyorum şu anda. @rrecko arkadaşımızın önerdiği modemi temin edebileceğimi iletti...
  8. shujirea

modem ayarlarından boş sinyal kanalını nasıl yapacağım konusunda yardımcı olur musunuz? Evet ve hiç sabit değil 45 oluyor 35 oluıyor 20-25-55 saçma bi düşme yükselme söz konusu
  9. shujirea

Merhabalar, bugün superonline 1000mbit internete geçiş yaptım daha önce 50 mbit kullanıyordum tarifemi güncelledim. Elimde Huawei HG255s modem var. Yaptığım testler sonucu kablolu bağlantıda speedtestnet üzerinden 790-800 mbit alıyorum. fastcom sitesi üzerinden 490-500 veriyor sabit. upload...
Top Bottom