Arama sonuçları: *

1. swindler

Internet cayma bedeli (5800tl)

Aslında dilekçe gönderince çözüyorlar diye biliyorum. Bende araştırmıştım tanıdıklara falan sormuştum ve firmaların yaptıgı çoğu şey gerçekten yasak normalde 24 ay taahüt diye bir şey yok ve uğraşırsan fes ettirebiliyoruz ama uğraşmak lazım
  2. swindler

Internet cayma bedeli (5800tl)

Fazla ya ne kadardır kullaniyosunuz yani taahutun bitmesine ne kadar kaldi
  3. swindler

100 Mbps Fiber Ne Demek

Altaypının desteklediği kadar olur niye hız sınırı olmasın aldığın pakete göre sınır koyarlar.
  4. swindler

Yardım İnternet Hızımı Nasıl Yükseltebilirim?

Turkcell den falan sorgula belki birinin vardır. Yoksada altyapı talebinde bulunabiliyorsun sanırsam tam emin değilim bi araştır internetten.
  5. swindler

Yardım İnternet Hızımı Nasıl Yükseltebilirim?

hacı 12mbps ye 530 lira ödüyorsun bi bütün firmalardan altyapı sorgulaması yapsana
  6. swindler

İnternet taahütüm bitti neye geçeyim

Açıkçası çokda memnun değilim fakat buraya 1000 veren başka kurum yokmuş zaten.
  7. swindler

İnternet taahütüm bitti neye geçeyim

beyler suan superonline da 270 tl ye 1000mbps kullanıyorum. Taahütüm bitmek üzere ve turkcell aynı paket için 700 lira gibi bir fiyat çıkardı. Öbür sağlayıcılara baktım çoğu benim evime 1000 vermiyor ve çok pahalılar zaten. Türk telekomda falan bildiğiniz bir tarife varmıdır veya başka bir...
  8. swindler

Yardım Steam Anlık İnternet Hızı Düşüşü

Hocam Superonline 1000 mbps kulanıyorum ve artık yani gına geldi şu steamden tamam anladık 1000 mbps fazla falan ama en azından bi 50 verirsin ya eskiden 24 kullanıyodum 2 ile falan indiriyordum şuan 1 in altına iniyor kilobaytlarda dolaştığı oluyor en fazla da bazı oyunlarda 40 ı falan görüyor...
  9. swindler

Turk Telekom fiber kutusunu nasıl aktif ettiririm?

Bir şubeye gidip dilekçe yazabilirsin
  10. swindler

Yardım Kafemize internet baglatacagız turknet'e guvenebilir miyiz?

Müşteri hizmetleri şuana kadar hiç hüsrana uğratmadı beni açıkçası
  11. swindler

Yardım Kafemize internet baglatacagız turknet'e guvenebilir miyiz?

Türknetin müşteri hizmetleri hiç güzel değil hele siz bir sorun yaşadığınızda acil bit çözüme ihtiyaç duyacaksınız bu sebepten müşteri hizmetleri iyi olan biryere geçmeniz daha iyi olabilir. 1689602156 Başka bir fikrim bulunmuyor:)
  12. swindler

turknet neden bu kadar kusursuz

Bi arkadaş türknet kullanıyordu ve müşteri hizmetleri berbattı
  13. swindler

Yardım Turkcell İndirme Hızımı Alamıyorum!

Format atsam bir miktar düzelirmi
  14. swindler

hdd ye indiriyorum şuan yükseldi niye acep 1662736414 aynen pubg da 2 ile indirirken başka bi oyunda 40-50 arası 1662910014 100 almam gerekirken 30 un üstüne çıkamıyorum yapılacak bir şey varmıdır
  15. swindler

niye 1gigabit aldım ben ozaman😅
  16. swindler

Bu ters de bi işlik var
  17. swindler

çok takılmamak dediğin yani indirme hızı yükselsin diye 1000 mbsye geçtim:)
  18. swindler

Hacı tamamını almayı geçtim steamda 3 le indiriyor ubisoft gibi serverları çok stabil olan bir platformda bile 50 yi geçmiyor.
  19. swindler

Beyler Turkcelin 1 Gigabit fiberine geçtim yeni bağlandı speedtest yaptım 950 civarı çıkıyo ama oyun indirirken bazı platformlarda 50 bazılarında 15 megabaytı bile aşmıyor sıkıntı nedir anlayamadım daha önce başına gelen varsa yardımcı olabilir mi?
  20. swindler

annemi türknete nasıl ikna edebilirim?

Niye türknete geçiyon millenicoma fln geçsene türknetin müşteri hizmetleri çok kotu diye biliyorum
Geri