Arama sonuçları: *

1. T

Yardım Yeni modem kurdum internet 60 kbps!

Daha önce başka bir modemde baktın mı hızına?
  2. T

Yardım Türk telekom kullanıyorum internet çekmiyor ne yapmalıyım

Ne yazık ki bir çözümü bildiğim kadarı ile yok... tırt telekom pişmanlıktır. mh tam bir rezalettir. sorun çözmek yerine daha da beter ederler... :(
  3. T

Türk Telekom Rezilliği?

Eğer tahatün ilk aylarında iseniz cayma hakkı olmalıydı, hukuken böyle bir hak vardı eskiden benim bildiğim. Bir araştır istersen, cezasız tahahütlü interneti taşıyabiliyorsun netspeed tercih edebilirsiniz.
  4. T

Türk Telekom Rezilliği?

Adresi doğru yazdıysan emin ol doğrudur, fiber varsa bir de mh lerine sor, belki yeni fiber vardır sizde :D Adres ile sorgulama yapmak her zaman en iyisidir, en doğru sonucu verir.
  5. T

Türk Telekom Rezilliği?

Gıbırnet denedim çalışıyor, acaba diyorum yanlış mı veri girdiniz? Ben hem gıbırda hem de netspeed de yaklaşık aynı değerleri görebiliyorum... Bir daha deneyebilir misin gıbırda, çünkü gıbır gerçekten altyapı sorgulamada iyidir. Gıbır santral mesafesini de yazıyor ve genelde doğrudur.
  6. T

Türk Telekom Rezilliği?

İlginç.... Gıbırnet ile çokça yerde altyapı sorgularım genellikle en doğru sonucu onların sitede bulurdum. Hata olabilir bir de bunu deneyebilir misin? https://www.netspeed.com.tr/altyapi-sorgula
  7. T

Türk Telekom Rezilliği?

https://gibir.net.tr/gibirnet-alt-yapi-sorgulama burdan bir sorgulayıp sonucu atar mısın?
  8. T

Türk Telekom Rezilliği?

Asla tırt telkoma güvenmeyin, rezillikten başka bir hizmetleri yok, paranızla rezil olursunuz. Ben netspeed vdsl ve turkcell fiber kullandım, fıstık gibilerdi... netspeed tt altyapısı olmasına rağmen bir gün bile beni üzmedi, hem daha ucuzdu hem daha müşteri odaklı idiler. 16 mb de kullandım...
  9. T

Türk Telekom Mbps sorunu

Dayanamayıp mh ne küfür edenler bile var :D Şaka bi yana sen asla kötü söz söyleme ama anlayacağı dilden konuş ve kararlı ol. Deki o kadar para veriyorum ama hızı tam alamıyorum, başka ülkelerde bu hızı çöpe atıyorlar siz bunu bile sağlayamıyorsunuz, ne biçim bir şirketsiniz filan de, yani...
  10. T

Türk Telekom Mbps sorunu

İster mobil ister ev interneti olarak tırt telekomu tecrübe ettim ne yazık ki Sonunda kanser olmamak için başka arayışlara yöneldim :D
  11. T

Türk Telekom Mbps sorunu

Sebbei tırt telkom pişmanlıktır. :)
  12. T

Türk Telekom Magnet hakkında

Beklenmeyen ücretler çıkabilir, guguk yasaları bu belli olmaz.
  13. T

Öneri Hangi internet sağlayıcısını tercih etmeliyim?

modem en fazla 250 TL ikinci elde ve kablonet iyidir. tt asla düşünme. türknet eğer çok yüksek hızları veriyorsa bulunduğun yerde düşünülebilir.
  14. T

FIBER MODEMI IADE ETMEZSEM NE OLUR?

Ben modemi 20 tl ikinci elden zamanında almıştım, sürücüsünü güncelleyip, hız ayarını yaptıktan sonra 100 mbts interneti 80-95 lerde filan alabiliyorum. modemim şuan bu hala: Bazı iss ler modemi şart koşabiliyor ama ben modemim var demiştim ve yukarıdaki modemi alıp kullanmıştım. Yoksa...
  15. T

FIBER MODEMI IADE ETMEZSEM NE OLUR?

Modemin bitmemiş taksidi varsa onu ödemek zorundasın yok taksiti yoksa ama kullanım ücreti var ise cezası ile beraber modem ücretini de alırlar.
Top Bottom