Arama sonuçları: *

1. timssy

Öneri Superonline önerir misiniz ?

Hocam ben istanbuldayım. Valorant TR sabit 5-8 ping. Londra 50 ping. CS tam hatırlamıyorum ama 40 falandı sanırım.
  2. timssy

1000mbs' e kadar alırsın bizdekide bundan.
  3. timssy

Superonline fiber candır. 500mbs(50mbs upload) fiber + tv+ kullanıyorum 1 sene oldu memnunum. Tavsiye ederim.
  4. timssy

Türk Telekom personeliyim soru sorabilirsiniz

İstanbulda superonline > türk telekom fiyat olarak arada uçurum var ayrıca. Ben tv+ ile 500mbs kullanıyorum. Türk telekom fiberde var binada fiyatlara bakayım dedim tv+ paketimden bile pahalıya geliyor.
  5. timssy

Superonline Binama Fiber Altyapı İçin aradı (Güncelleme) Binaya Geldi !!

Anladım hocam o kısmı yanlış söylemiş demekki gelen ekip. Fakat modem gayet iyi ben beğeniyorum 1 senedir kullanıyorum.
  6. timssy

Sana yalan borcum mu var :d neyini atayım. Vpn kullanabiliyorum işte.
  7. timssy

Alakası yok 500mbs ve üzeri fiber destekliyorsa en yeni huawei modem veriyor ont kendi içerisinde olan. Ayrıca ben bu modemlede her vpn' i vs. kullanabiliyorum kim kullanamıyorsun diyorsa yanlış biliyor. Gayet kaliteli modem bu arada ısındığını bile görmedim. 1690381482 Ek olarak wifi 6...
  8. timssy

Superonline fiber iyidir 500mbs kullanıyorum memnunum. Ayrıca tt de ekstra ont cihazı falan geliyor kablo kalabalığı vs. çok oluyor. Superonlineda ont modemin içinde olduğu için gerek kalmıyor. Hayırlı olsun şimdiden sözleşmeyi iyi oku geldiklerinde tablet üzerinden imza attırıyorlar.
  9. timssy

ComNet 'in saçma politkası

Sizin oturduğunuz bölgede altyapı iyi olduğu için öyledir. Eğer bir problem yaşarsanız o zaman görürsünüz deneyimi :d
  10. timssy

Rezil bir firma yani isabet olmuş diyorum başvuramadığınız için. 50 tane benzer konu var comnet rezillikleri ile ilgil 3 kuruş az vereyim mantığıyla internet bağlatırsanız yarın yine benzer konu açarsınız :d
  11. timssy

İsabet olmuş
  12. timssy

ComNet Türkiye Geneli İnternet kesildi

Superonline' ın gözünü seveyim geçen internet gitmişti akşam sabah erkenden gelip çözdüler. Bunun dışında hiç internet gitmedi :d
  13. timssy

Metro Ethernet Bağlatma?

https://www.superonline.net/kurumsal/urunler/internet/metro-ethernet-internet 1688927643 500mbs fiber var bende 300 tl. Burada 53.150 TL :d
  14. timssy

En mükemmel (!) internet kimde?

Superonline fiber
  15. timssy

Türk telekom hiper mi Superonline fiber mi?

PUHAHAHAHA aynen kanka sen hayal dünyanda yaşamaya devam et.
  16. timssy

Banane bundan asgari ücreti ben mi belirliyorum. Ülkenin ekonomisi kötü o yüzden normal bu fiyatlar. 1687018084 500mbs kullandığın için öyledir. 1000mbs pakete geçersen 970 falan verir.
  17. timssy

TV+ da var 320 tl para mı? Kime ne anlatıyoruz ki.
  18. timssy

O kadar para ? 320 tl TV+ + 500mbs download 50mbs upload sen bugün 100 mbs' e 250 tl veriyorsun zaten lol
  19. timssy

Arkadaş neyin kafasını yaşıyor bilmiyorum ama günümüz şartlarında oyunlar min 100 gb oluyor zaten. sen 24mbs ile 100 gb oyunu 6.5 saatte indiriyorsun. Bu çok fazla. Aynı oyunu ben 500mbs ile 27 dk da indiriyorum :d arada 6 saat var. Bunun neresi mantıklı tam olarak.
Top Bottom