Arama sonuçları: *

1. T

Paketim 35mbps ama modeme gelen hız 29mbps ?

daha öncelerden max 33 geliyordu modeme ve kopma yaşamıyorum denilebilir 1 ayda 1 kere falandır yani kopma sıkıntım yok biraz internette araştırdımda bu margin değeri yüksek olunca kopma olmuyormuş fakat internet hızın düşük oluyormuş margin değeri düşük olursa tam tersi internet hızın...
  2. T

wifi ile hızım bu şekilde çıkıyor
  3. T

wifi ile hız testi yapmam neyi değiştirecek modeme gelen hız belli zaten bilgisayara gelen hızı da söylüyorum 1605015086 onu nasıl yapacagım videosu falan var mı youtube da 1605015163 modemimin markası VMG3313-B10A
  4. T

altyapı sorgulama yaptığım zaman 76mbps gösteriyor 1605011744 ethernet ile bilgisayardan speed test yapıyorum 24-23 arası geliyor tivibu oldugundan kaynaklı düşük bu kadar ama tivibu olmasa da max 28-29 arası gelir
  5. T

onu nasıl giderebilirim onarılabilecek bir şey midir o ?
  6. T

birtek kutudan modeme gelen adsl kablosunda var kutudan bağlanıyor direk evime geliyor ben de modeme bağlıyorum bu kadar
  7. T

Selamlar arkadaşlar modeme gelen hız 29mbit 35mbit paketim olmasına rağmen bunu arttırmak için ne yapmam gerekiyor altyapısal bir sıkıntı mı var acaba modem arayüzünde böyle gözüküyor pek anlamıyorum yardımcı olur musunuz
Top Bottom