Arama sonuçları: *

1. tunq

wifi ile 250 mbps alıyorum ethernet 100 ü geçmiyor

kablo desteklemiyordur belki ?
  2. tunq

internet kablosunu nasıl almalıyım?

hız olarak etkilemez muhtemelen ama ömrü olsun dayanıklıgı olsun ugreen iyidir
  3. tunq

internet kablosunu nasıl almalıyım?

cat5 100mbps ye kadar destekliyo diye biliyorum ama alabiliyosan cat6 al 1704470679...
  4. tunq

Upload hızım normal mi?

maşallah
  5. tunq

Superonline den bıktım !!

akşam bizimkilerle konusup karar veririz artık hocam sağolun
  6. tunq

fiyatlar biraz fahiş değilmi ya veya benmi çok eskide kalmışım
  7. tunq

fiyatlar böyle sizce telekommu türknet mi yoksa başka bi iss mi
  8. tunq

telefonda oldugum için forum doğru çalışmıyor kusura bakmayın geç gördüm biraz. şimdi ben türknet e abone olursam 1000mbps alırmıyım çok bilgim yok bu konularda
  9. tunq

10. tunq

buyrun hocam pek bişey anlayamadım ben
  11. tunq

türknet birazdaha bilindiği için ikna edebilirim muhtemelen. bide kullanan varsa şuan başvuru yaparsam ne zaman kullanılabilir hale gelir ?
  12. tunq

türknet ve netspeed hocam 1698672842 şehirden şehire bölgeden bölgeye değişiyordur muhtemelen bu tarafta çok superonline kullanan yok belkide o sebebten ilgisizlerdir
  13. tunq

bölgede türkcell atyapısı yok malesef o yüzden tt altyapısı ile kullanıyoruz modemde kendi verdikleri modem. benim problemim müşteri temsilcileriyle
  14. tunq

yaklaşık 1,5 yıl önce daha ucuz diye süperonlinenin en düşük paketine geçmiştik ilk 1 yıl sorunsuzdu ama bu yazdan itibaren çekilmez bi hale geldi her gece bağlantı problemleri, ping problemleri vb. bugün ise sabah uyandığımda hızım yerlerdeydi wifiye reset atayım dedim bağlantım tamamen gitti...
  15. tunq

Öneri 🔥Vodafone Kırmızı Fırsat 16GB Tarifesi 107'TL🔥

vodafoneliyim bu kampanyadan yararlanamıyormuyum ?
  16. tunq

Superonline aldim iyi mi

paket sizinkinden degil hatta muhtemelen en düşüklerinden biri. zaten normalde ping degerlerim normal 2 3 dakikada bi pingim 500 600 oluyo ve bu sorunu çözmüyolar :D
  17. tunq

Superonline aldim iyi mi

superonlineden asla memnun degilim ping sorunum var arıyorum evet sorun var ama çözemiyoruz diyolar ekip gönderiyolar sorun yok diyolar valla işkence gibi tahütün bitmesini bekliyom
Top Bottom