Arama sonuçları: *

1. ugo.

TürkNet referans kodu olan var mı?

Yok hocam teşekkürler. TurkNet hiç denemedim, bu sefer kesin denemem gerekiyor. Zaten 16.30'a randevum var az sonra :)
  2. ugo.

Üzgünüm, @HalilAydogan arkadaş daha önce gönderdi :(
  3. ugo.

Teşekkür ederim bu kodu kullanacağım.
  4. ugo.

16.30 da telefonda randevum var. Geçiş sağlayacağım, referans kodu rica ediyorum. İlk atan kişinin referans kodunu kullanacağım.
  5. ugo.

Hangi ISS Tercih etmeliyim?

Yorumunuz için teşekkürler bir de onlarla konuşayım bakalım. 1667998847 TurkNet referans kodu iletebilir misiniz, başvuru yapıp deneyeceğim.
  6. ugo.

Ben Ankara'da yaşıyorum ve Ankaradaki arkadaşlarımdan çok olumsuz yorumlar duydum. Ama Türk Telekom fiber altyapıdan verdikleri zaman kesilme veya ekstra ping problemi olmadığını söylüyorlar. 1667994988 Bu adrese girip normal bir şekilde altyapınızı sorgulayacaksınız. Ama adresi doldurmadan...
  7. ugo.

Ustalar da, tabii ki sizler de hocam. 1667994735 Fiyat olarak da çok pahalı hocam, yarın öbür gün ben bir sorun yaşadığımda müşteri temsilcisi bulamazsam ne olacak? Memnun kalmayan çok insan var.
  8. ugo.

Selamlar, sorum şu; hangi internet servis sağlayıcısını tercih etmeliyim? 2019'da şu an oturduğum eve taşındım, 2019'dan beri oturduğum evde FTTH (Kapıya kadar gelen) 100Mbps fiber internet erişimi sağlanıyor. Fakat biz o zamanlar araştırmadan direk Vodafone Net almıştık, taahhüt'ü yeni sona...
  9. ugo.

Yardım Netspeed'e geçeceğim yardım!

Selamlar adres vermene gerek yok gönderi kodu ile kargo göndericem desen yetiyor. Teşekkürler bu arada 2mize de hayırlı olsun.
  10. ugo.

Rica ederim, davet kodumu kullanacaksınız ben teşekkür ederim. Hayırlı olsun şimdiden.
  11. ugo.

Selamlar, Bu ayın faturasını ödeyin ve ardından 15.06.2022 tarihinde netspeed'i arayıp ön kayıt oluşturun. Farklı bir firmayı kullandığınız için onlar sizin yerinize Türk Telekomdaki iptal işlemlerini halledecek. Sitelerinde bir pdf var zaten ön kayıt oluşturulduğunda size mail olarak da...
  12. ugo.

Netspeed bağlantı sürecim.

Modeminiz VDSL destekli mi bilmiyorum ama modemden kaynaklı olacağını düşünmüyorum eğer modem vdsl destekli değil ise bu sorunla karşılaşırsınız. TurkNet'de de olabilir sorun, Netspeed firmasında anlattığım üzere bir sorun yaşamadım. Sizin de yaşayacağınızı düşünmüyorum. Modem kendime ait ASUS...
  13. ugo.

Evet düzgün çalışmıyor bende de, bu arada superonline'dan sorgulayın hocam. Superonline fiber'i başka firmalarda görünmüyor ben de yaşadım o durumu. Sadece superonline sitesindeki sorgulamalarda görünüyor eğer turkcell fiberi varsa.
  14. ugo.

Hocam teknik destek bu yani mesai yapan insanlar var orada da 7/24 maalesef ilgilenemez kolay değil sanıyorum ki. Ve hani kesinti yaşamazsanız zaten teknik desteklik bir olay da olmaz. Ben destek talebinden bahsettim telefonla 7/24 destek veriyorlar zaten. 1652040785 Ben öyle bir sorunla...
  15. ugo.

Fiberi çeken firma ile görüşün isterseniz detaylı bilgiyi onlar verir, aktif değilse de tahmini tarih verebilirler. Çünkü fiber altyapıya 74 Mbps biraz saçma hocam 100/8 Mbps oluyor diye biliyorum.
  16. ugo.

Benim millenicom zamlarından şikayetçi olduğum bir konu vardı hocam ona göz atın isterseniz 6 ay önce 90 TL bir fiyata taahhütsüz fiber internet aldım 100mbps ve 6 ay sonunda 150 TL'ye kadar kademe kademe zamladılar, bir de yüzsüz gibi çağrı merkezini aradığınız zaman artan enflasyon falan filan...
  17. ugo.

Teşekkür ederim hocam, evet gayet güzel firma tüm işlemleri 1 gün içerisinde gerçekleştirdiler destek talebine ve aramalara da çok hızlı bir şekilde dönüyorlar gayet memnunum şu anlık. Size de tavsiye ederim hızlı ve güvenilirler. Geçmeyi düşünüyorsanız DCK1XN referans kodu ile kayıt olarak 12...
  18. ugo.

Adresinizde 74 mbps internet çıkıyorsa VDSL altyapıdır sizin altyapınız VDSL altyapıya fiber paket vermiyorlar, ben de VDSL 100mbps paketini kullanıyorum netspeed'in. Fakat şöyle bir güzelliği var hem aynı fiyat hem de mesela benim altyapım maks 80 mbps hız veriyor ama ben 94 görüyorum. Tabii...
  19. ugo.

Evet hocam ya bu taahhüt olayları her firmada aynı diye biliyorum hepsi yeter ki bi sözleşmeye sadık kalmayanı görsün direk yansıtıyorlar 7 TL'dir 5 TL'dir fark etmiyor :D
  20. ugo.

Teşekkürler hocam, şimdi şöyle ben millenicom'da taahhütsüz paket kullandığım için cayma bedeli ödemedim. Ama taahhütlü paketlerde cayma bedeli, taahhütün bitişine 1 gün kalsa bile aynı kalıyor diye biliyorum tabii siz yine de bir müşteri temsilcisiyle görüşün ve ne kadar bedel çıktığını öğrenin...
Top Bottom