Arama sonuçları: *

1. variares d d

Superonline ve tv extra 600 tl

900mb aliyom suan 1723200669 telefondan bashdeiyorsna vpn ile instaya giriyom aama pc de hic vpn acmadim denemedim 1723200793 beyler internet takildi exxen e uye olmak lazim parali ve netflix parali suan s sport 1 ve s port 2 diye kanal var onlari izliyebiliyorum cl avrupa ve konferans ligi...
  2. variares d d

Superonline ve tv extra 600 tl

Superonline müşterisiyim 2 yıl önce 500mb paketi almıştım sözleşmem 28 gun sornra bitecek ben futbol maçları izliyorum. Turknet de en uygun paket 500 tl. Maç izleyebileceksem 100 koymaz . Hem 10000 mb internet alacam hemde fotoğraf da gözüktüğü gibi birçok futbol ligi ve exxen var. TV EXTRA...
  3. variares d d

ACIL INTERNET ONERISI

tesekkur ederim umarim fiyati uygun olur ya 1722824569 Ah Superonline ah keşke bant daraltma sorunun olmasa seninle devam etsem ah
  4. variares d d

ACIL INTERNET ONERISI

aga turk telekom berbat ya sundugu interneti vermiyor gecmiste 25 mb upload vercez diyolarda 2 mb upload veriyordu ama turkcell soz verdi 20 mb upload sunuyoz ama cok usutnu alacaksin dediler sozlerinin eri cikti 30 mb uploadn asa gormedim genellikle 50-60 mb arasi ama dedigin gibi kick ve...
  5. variares d d

ACIL INTERNET ONERISI

memnunun ama bazen sunuculari kafayi yiyor kick ve tiwitch de yayin izliyemiyorum acmiyor 2 gun ugrasiyorum indirmede falan memnunun ama bu iki sitede sorun yasatiyor bundan usandim
  6. variares d d

ACIL INTERNET ONERISI

antalyada yasiyorum 1 yil 11 aydir superonline kullaniyorum 229 tl faturam 28 gun sonr kontrat bitecek. butun internet saglayaci sayfalarin altyapi sorgulamasini yaptim 100 mb vdsl veriyor. ama turkcelspueronline bana 500 mb sunuyor. turkcel kendine ozel hat mi cekti de bana fiber 500 mb...
  7. variares d d

vodafone sınırsız internet 4.5g modem

iyi günler vaktinizi ayırdgıınız için teşekürler ben şuanda mobil vodafone sınırsız internet kulanıyorum ve superbox gibi bir şey alıp interneti kulanmak istiyorum. fakat telefondan bilgisayar kablo ile baglanınca wifi paylaşım olarak verilen 15gb interneten kulanıyor. 4,5g bir modem alsam...
Top Bottom