Arama sonuçları: *

1. wortboom

Sizce bu internet değerleri normal mi?

yeni bir siteye taşındık alt yapı falan her şey yeni yapılmış sanırım gpon alt yapısı varmış buranın nedense sadece 100 mbps vereceklerini söylediler ve mecburen sadece o firmanın alt yapısı olduğu için satın aldık ping gözüme çok geldi sizce normal mi bunun olması
  2. wortboom

Altyapı olduğu halde sistemde gözükmeme sorunu

yani onların sıkıntısı değil mi başka bir firma verse bizim adrese mesela türknet 1000 bile alabilirim
  3. wortboom

Ping altyapıdan kaynaklı olabilir mi yoksa onlarda mı bir sorun var 1757497405 ve alt yapım gpon
  4. wortboom

evet wifi alt yapı bu kadar destekliyor dendi ama mahalle komple yeni yani bence onların verebileceği o kadar ama işimi görüyor kopma falan yaşamadım şuan için 1757447662 o kadar firma ile konuştum sadece buraya hizmet veren surnet varmış port ile alakası yokmuş dediklerine göre
  5. wortboom

sonuç bu şekilde 450 ödüyorum aylık
  6. wortboom

temsilci yanlıi bilgi vermiş destekliyormuş senin dediğin paketi alacağım çok teşekkür ederim yardımların için.
  7. wortboom

altyapı yetersiz diyor sorgulamada hiç bir şey çıkmıyor bende sorduğum zaman ama bizim hemen yanımızdaki sitenin altyapısını sorguladım 1000 mbpsye kadar desteklediğini gördüm ne yapmam gerek bana bu verdikleri teklifi asla kabul etmem
  8. wortboom

sordum bana 100/20 450 tl ye vereceklerini söylediler
  9. wortboom

tavsiyen sitenet olan paket sanırım bugün soracağım alabiliyor muyum diye teşekkür ederim desteğin için
  10. wortboom

peki neden hiçbir şekilde alt yapı bilgilerine ulaşamıyorum ilerki zamanlarda 1-2 ay gibi türknet tt vb diğer firmalar burda hizmet veriler mi
  11. wortboom

tamamdır beklemedeyim teşekkür ederim
  12. wortboom

peki tavsiyen nedir alsak mı surnet daha önce tt vdsl den başka bir şey kullanmadım ve sadece bu firmamı bu siteye hizmet verecek başka firmalar vermeyecek mi
  13. wortboom

merhaba biz yeni yapılmış bir siteye taşındık 2 gün önce İnternet aboneliğimizi buraya nakil edecektik fakat hariç bir firmanın sisteminde alt yapı gözükmüyordu ama hem evin dışındaki kutularda ve hem evin içine kadar döşenmiş fiber kablolardan alt yapının olduğu belli ve merkezdeyiz önümüzde...
Geri