Arama sonuçları: *

1. xawentis

Yardım (0850) 901 07 16 bu numararları açmayın! lütfen bu konuyu dikkate alın!!

Valla bilmiyorum ama son yazmış olduğunuz "T.C Kimlik numaranızı verseniz bile bir şey yapamazlar" demeniz bile yine beni rahatlatıyor. çünkü neye onay verdiğimi bilmiyorum ses kaydımı alıp başka bir işlem için kullanabilirler. bu yüzden korkuyorum
  2. xawentis

Eyvallah teşekkür ederim 1695531231 Eyvallah teşekkür ederim
  3. xawentis

Öncelikle Merhabalar konuyu hemen size hiza edeyim dün cumartesi günü öğen 12:30 ile 12:40 civarı bir numara beni aradı numara ise şu şekilde (0850 901 07 16) arayan kişi Türknet ile olan sözleşmemin 2 gün sonra biteceğini ve yeni bir sözleşme yapacağını söyledi 229TL olan faturamın 360TL...
  4. xawentis

Türknete geçeceğim sizce geçiyim mi ?

Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim
  5. xawentis

peki hiç yani şöyle söyleyeyim şuan kullanmış olduğum internetle yan odaya gittiğim zaman internet çekmiyor türknette hiç öyle bir olay yaşadınız mı ?
  6. xawentis

peki bir şey soracağım fiyatına baktım 139 TL idi bu fiyat sabit mi yoksa değişiyor mu bilmediğim için size sormak istiyorum
  7. xawentis

Bugün baktım alt yapıma 1000Mbps internet gelmiş ailem den bir kaç kişi bazı komşularının yaptırdığını ve mağdur olduklarını dile getirdiler size de sormak istedim ne yapayım ?
  8. xawentis

türknete nasıl ulaşabilirim.

dediğim gibi babamın çok güzel bir sözü var ucuz mal her zaman sıkıntılıdır. ;) nedeni ise ucuza verir devamını düşünmez kıçlarını yırtıyorlar ucuza 1000mbps internet veriyoruz diye ama bir bakıyorsun şikayetler ardı ardına geliyor. ondan kimseye bakma bildiğini yap
  9. xawentis

türknete nasıl ulaşabilirim.

benim arkadaşlarımın çoğu Türknetten şikayetçi biri internet yavaş diyor diğeri çekmiyor diğeri arıyorum geleceğiz diyor ama gelmiyorlar diyor. ben de türknet yerine kablonete geçtim 350 TL gibi bir para veriyorum 1000MBPS internet 100 mbps download ilk üç ay 90 TL verdim sonraki 21 ay ise 350...
Top Bottom