Arama sonuçları: *

1. X

Türk nete modem parası alınıyor mu

Çoğu kişi altyapı gigafiber ise veriyorlar demiş alakası yok fiber altyapın varsa gpon ve modemi zimmetliyorlar 1 2 ay önce üye oldum zte h298a ve tp link var dediler bana tp link i aldım bende
  2. X

Yardım Altyapım fiber oldu ne yapmalıyım ?

OİM de vardır belki baktın mı ?
  3. X

Hangi iss tavsiye edersiniz

Kurulum yaptıklarında bir sıkıntı olmuştu mesaj attım ertesi gün hemen geldi ekipler eve. Bu 3 kere oldu hepsinde ertesi gün geldiler. Şuan kopma filan olmuyor hiç. 1641907806 Türknet ten sorgulasana bir onlar kaç veriyor
  4. X

24mbps fiber nasıl oluyor ilk defa duydum
  5. X

Türknet kullanıyorum (100mbps Fiber) memnunum fiyatı da aralarında en iyisi, zaten onlarda Türk Telekom altyapısını kullanıyor.
  6. X

Türknet geçiş yardım

Bak 2 hafta önce 29 kasımda başvurdum 2 aralıkda kurye geldi 10 aralıkda kurulum ekibi geldi kurdu (gerçi hala internet bağlantısı yok da) 1639477878 Altyapın ne ?
  7. X

Yardım Türknet Modem Kurulumu

Bendede onlar çektiler herşeyi yapıp gitti Türk Telekomcu abi dedi ki 1 saat sonra şifren ile giriş yapıp kullanabilirsin 1639153690 Modemde de INTERNET kırmızı yanıyor galiba onlarla ilgili bir sorun var
  8. X

Sıfırdan kurulum mu ? 1639152765 IP almaya çalışılıyor ama alınamıyor. Bağlı portda İnternet hizmeti için gereken VLAN tanımlanmamış olabilir veya PPP Sunucusuna erişimde bir sorun olabilir. Modem arayüzünde bu yazıyor
  9. X

İzledim hepsini yaptım zaten de bağlantı yok hala, adsl yada vdsl yazmıyor fiber olduğu için galiba sadece INTERNET var
  10. X

Arkadaşlar bir saat önce filan Türk Telekom ekibi geldi kurulum yaptı şifre kullanıcı adını Türknetten alıp giriş yapıcan dedi ben modem arayüzüne kullanıcı adını ve şifreyi girdim fakat hala bağlantı sağlayamıyorum benim yapmam gereken bişey mi var yoksa Türknet in mi yapması gereken bişey var
  11. X

100 Tl ye kadar en iyi sınırsız ev interneti

Türk telekom altyapılı yerlerde var kendi altyapısı olan yerlerde var kendi altyapısında 1000mbps destekliyor
  12. X

Türk Telekom 6 gündür gelmiyor

Valla bize de hızlı olsalarda kurtulsak şu lanet internetten
  13. X

Hocam kabloyu eve mi çektiler yoksa binaya mı getirdiler
  14. X

Türknet de bana gönderecek kurulum için Türk Telekomu 1 hafta oldu gelen giden yok Türknet e yazıyorum başvuru yaptık onaylanınca gelecekler bekleyin diyor
  15. X

80-100TL arası internet önerisi

Sıfırdan kurulum benimki
  16. X

Bugün geleceğiz dediler bekliyorum daha gelen giden yok inşallah seninki gibi olurda başımız ağrımaz
  17. X

TBTNET Güvenilir mi?

Altyapı sorgulama da 1000mbps gösterdi türknet de filan 100 gösteriyordu
  18. X

Çok kesinti filan oluyor mu yarın banada seninkinin fiberi gelicek de
  19. X

Fiber mi bu Vdsl mi
  20. X

Altyapı sorgulama sorunu

Direk Türkneti Millenicom u arayıp sorsana bi