Arama sonuçları: *

1. Y

Bu internete bu fiyat iyi mi?

Sen hangisini önerirsin hocam Bir de şey diye biliyorum turknetin 12 ay peşin 300tl kampanyası mevcut abonelere özel yanlışım varsa düzeltin lütfen
  2. Y

Şöyle turknette taahhüt olayı olmadığı için istediği zaman zam gelebiliyor taahhüt bir nebze de olsa daha iyi olur diye dusundum Peki daha uyguna gecebilecegim baska internet sağlayıcıları var midir 1706606236 50 mbps download 8 mbps ye kadar upload vdsl altyapısıyla 400tl suan turknette
  3. Y

Turksay gigafiber bu fiyatlar Turknet 50 download 8mbps e kadar upload sagliyor 1706605941 Taahhutu biten internetim.eski bir dsl paketiydi Superonline kullaniyorduk ping olayı vs cok fazlaydi taahhüt bitti turknet 50 download 8 upload veriyor bulundiyum bolgeye
  4. Y

Eski internetimin taahhutu bitti yeni internete gececegim apartmanımda da gigafiber destegi var turksatın az önce arayıp gorustum fiyatlar şöyle: 100 mbps download 5 mbps upload ilk 12 ay 470 sonraki 12 ay 575 Diğer bir seçenek ise: 100 mbps download 20 mbps upload İlk 12 ay 500 sonraki 12 ay...
  5. Y

Türknet 400₺ oldu tamam mı devam mı

Hangi sirket o bedavaya internet kullaniyosunuz valla dsl 10 mbps 250 lira veriyoruz babam sormadan etmeden taahhüt yapmis bitsin diye bekliyorum
  6. Y

TURKSAT KABLONET ZAMMI!!! :(

Bizde suanda çok eski bir dsl paketi mevcut 12 mbps download 1 mbps upload 250 tl aliyorlar superonline
  7. Y

500 download 50 upload 280 nasil yaptin hocam turkcelli tehdit mi ettin :D 1703833846 Fiyatlar guncellenmis hocam malesef ://////
  8. Y

Zam bugun islenecek sanirim eski internetimin taahhutu hala dolmadi 400 tl civariydi turksat ona gececektim suanda 650 olmuş yazık gercekten Peki ben taahhüt bitmeden hemen bugun turksattan yeni internet alabilir miyim 1703833166 Fiyatlari webteknodan aldim vallahi doğruysa biz bitmisiz
  9. Y

1 ay sonra internetimin taahhutu bitecekti turksat kablonete gecmeyi düşünüyordum TR şartları sağolsun yine bize bir kroşe daha vurdu ne diyosunuz bu fiyatlarla hala geçmeye değer mi yoksa turknete mi yonelmeliyim?
  10. Y

Hangi internete gecmeliyim

Çok sağolun hocam desteğiniz için kafamda soru birakmadiniz valla iyi gunler
  11. Y

Hocam 100 mbps dusunuyodum gpon fiyatlari asiri yuksek diye biliyorum sanırım 100 mbps olsa bile turksat altyapisi saglam dediginize gore kesin olarak buna gececegim o zaman
  12. Y

Buyur hocam
  13. Y

Vallahi bilmiyorum hocam arkadas bi yerde baktırdı bana yukarids fotograf attim ne yaziyosa o turksata gececegim simdi kararimi verdim
  14. Y

Eyvallah eyvallah geciyorum en yakin zamanda 😅
  15. Y

Hiç alakam yoktu modemle kral kullanmiyodum bu zamana kadar pek fazla babam hallediyordu internetten pek anlamam 1701774860 O zaman turksata geceyim en doğrusu o gibi
  16. Y

Hocam suan sanieim dsl kullaniyorum modemin ustunde dsl ışığı yanıyor dsl en yavas olani diye biliyorum belki kablonet vdsl gecersem sorun olmaz öyle düşünüyorum doğru mudur
  17. Y

Hocam çok anlamiyorum şimdi kablonet alsam yine ping sorunum olur mu
  18. Y

Hocam bu cikti 1701774004 Fixnet de 54 mbps vdsl fttc diyor
  19. Y

Bakiyorum simdi hocam 1701771583 O zaman turksat kablonet geceyim hocam ilk 12 ay 350 sonraki 12 ay 430 diyor
  20. Y

O nedir hocam 1701770674 Turksatı daha önce pek fazla duymamistim arkadas kullaniyormus iyi dedi fiyatlar biraz tuzlu geldi ama sanirim ona gecmeyi dusunuyorum sabit bir baglanti istiyorum artik şahsen millenicoma cok guvenmiyordum turknet ile turksat arasindaydim sanirim sizi dinleyecegim...
Top Bottom