Arama sonuçları: *

1. Z

Yardım Türk Telekom DPI Engelleme sistemine geçmiş olabilir!

iyi geceler kanka inşallah sabaha bizim hesaplar sağ çıkar 10 sayfa oldu harbi
  2. Z

bu konu hakkında bir yorum yapamayacağım malum pyd nin bile twiteri var belki türkiye ofisi olsaydı genel merkeze rapor verir buna içerden uğraşırdı ama 1731547383 belkide dedi bunu bizimkiler onlar yinede red verdi bizimkilerede guven olmuyor biliyon 1731547412 ekip arkadaşı değilim orada...
  3. Z

kanka inceleme olmadan o ekiplerde kimler vardı bilemessin neler yazıldı bilemessin
  4. Z

sürecin başını anlatamadım heralde sen analiz ve rapor tutucan o adam data paylaşacak neye gore paylaşıyor senin analiz ve raporlamana göre hiç kimse bir şey diyemez devlet işi buda diğer türlü iş birliği değil güç savaşına döner 1731546921 o esnada datayı sana açıyor adam zaten buna okey olsa...
  5. Z

denetim dediğin şeyi nasıl yapacaksın elinde yine data olması lazım
  6. Z

hocam bir köyde 1 insan olrulurse tüm köy şerh altında kalır ama suçlu bulunursa köyü ilgilendirmez
  7. Z

hayır bizim ulke olsa vermeye bilir hukukta yeri yoktur vermez mevzu burada bir siber örğüt var yani buğin biz afrikadaki t örgütlerinden insanları alsak tr içinde serbest gezmelerine izin versen afrikadaki ülkeler onları istemeyeceklermi( suçlu takasıyla arasında fark var bu durumun ama demek...
  8. Z

hocam analiz ve raporlar bu sürecin başlangıcı şerh düşülüyor bu kısımda sonra bu şerhler nekadar doğru ona bakılıyor ordada delil toplama
  9. Z

keşke birdaha kimse bu tür işlere kalkışmaya gtü yemez
  10. Z

sen analiz ve rapor tutarsın senin elinde delil olsa zaten o adama ihtiyacın yok kişiler tam belli işlediği sucların kapsamı ve sayısı belli her şey belli olur yani mahkemede ceza alacağı safa delil toplama zaten savcının işi yine adamlar yargıyla birlikte iş görmesi gerekiyor yasama değil
  11. Z

hocam diskort adam olsaydı içinde bu tür oluşumlar olduğunda zaten bu işi mercilerle temasta hallederdi 1731546016 https://www.habervesaire.com/tekel-satildi-2/#:~:text=Tekel'in%20sigara%20b%C3%B6l%C3%BCm%C3%BCn%C3%BCn%20sat%C4%B1%C5%9F%C4%B1yla,Tobacco%20(BAT)%20%C5%9Firketinin%20oldu...
  12. Z

https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-59591594 direk bunun ürneğini verdim sanırım 2020 lerde oldu bu olay 1731545890 cezai işlem dediğim bilgilere bakılacak hukuksuzluk yapan kişi hukuka gore cezasını cekecek kurumdan bahsetmiyorum
  13. Z

estafurullah ben sen yapıyorsun demek istemedim ben ona vereceğim cevap siyasete girer demek istedim
  14. Z

hocam zaten akış şemasında da diskort yasağından önce belgelendirme safası var. ordada belge istenecek verilirse tespit teşhis ve cezai işlem yoksa tekrar kısır dongü yasakla
  15. Z

kanka sebebini 2 mizde biliyoruz siyasete sokma beni gozunu seveyim bak ben üni oğrencisiyim gençliğimi alırlar elimden
  16. Z

ben oyle bişey demedim ben rapor tutmuş diskorda gondermiş dedim adamlarda bunu umursamamış dedim bir şey yazmadan yorumumu 2 kere okumanı rica ederim
  17. Z

kanka soyle düşün eğer 2000dan sonra doğan kişiler için sıgara satışını yasaklarsak onumuzdeki 15 20 yıl içinde bu ğroblemi aşmış oluruz ama 2003 lü arkadaş siğara içti bu bişeyi değiştirmiyo. diüer konu yine iç siyaset 1731545070 siyaset olmasın ama bilmeyen adamla buraya kadar 1731545136 ben...
  18. Z

ben seni itibarsızlaştırmak için bir cumle kurmadım ama sen hem yaş hemde insani değer yönüyle saldırdın
  19. Z

onu kim dedi ben oyle bir şey demedim
Top Bottom