Arama sonuçları: *

1. şakşukacı

CS 2 karşımıza çıkacak takım arıyoruz

Yok dostum kendi aramızda maç sadece.
  2. şakşukacı

CS 2 karşımıza çıkacak takım arıyoruz

Kendimize güveniyoruz takımımızda daha önce canlı yayında Unlost ve Rip'i yenen bir arkadaşımız var. Eğer sizde takımınıza güveniyorsanız karşımıza bekleriz.
  3. şakşukacı

Valorant 5. oyuncu lazım

Valorant Gold Plat elo 5. lazım. Dört kişi lobideyiz şuan. Daha sonra da gireriz.
  4. şakşukacı

Şeki̇l Olmamiş Mıyız

Forum çok kalitesizleşti.
  5. şakşukacı

CS GO TAKIM ARKADAŞI ARIYORUZ

Şuan dört kişi tıkandık bugünlük veya daha sonraları beraber oynayacak adam arıyoruz. Çift keleş ve üstü arkadaşlarımızı bekleriz. Şuan lobide kaldık.
  6. şakşukacı

Operasyon Bravo kasası nerede satılır?

Evet beyler bugün bu kasayı arkadaşım düşürdü. Hangi sitede kaça satabiliriz?
  7. şakşukacı

CS GO YİNE ZAMLANDI!

Kaynak Shiftdelete: CS:GO Prime fiyatı, yüzde 30 seviyesinde zamlandı ve fiyatı 274,95 TL’den 354,95 TL’ye yükseldi. Bu zam Steam mağazasına henüz yansımadı ancak oyun içerisinde almaya kalkarsanız, bu parayı ödemeniz gerekiyor. Kısa süre içerisinde mağazadaki fiyatın da güncellenmesi...
  8. şakşukacı

200 TL Ak47 Skin önerisi

Hocam ben çok kararsız kaldım siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
  9. şakşukacı

200 TL Ak47 Skin önerisi

Eldiven kasam ile Ak47 Simsiyah skinimi satıp kendime yeni bir Ak47 almayı düşünüyorum. Bu fiyata ne alabilirim?
  10. şakşukacı

Valorant iade seçeneğimi kullanamıyorum.

Sorunum çözülmedi. Siz iade yapabiliyor musunuz?
  11. şakşukacı

Valorant iade seçeneğimi kullanamıyorum.

Valorant iade sayfasında giriş yap dedikten sonra girdiğim sayfa hata verip bir dakika sonra yeniden deneyin diyor. Bu sorun sizde de var mı?
  12. şakşukacı

Valorant içerik iadesi yapamıyorum

İade sayfasına giriş yapamıyorum, bilinmeyen bir hata veriyor. Sizde de bu şekilde mi? Hesabımı girdikten sonra, bir hata olduğunu daha sonra denememi söylüyor.
  13. şakşukacı

CS:GO Seçkin Almalı Mıyım?

Cs seviyorsan alınır dostum. Rank kasmadan zevki çıkmıyor bana göre zaten. Şuan düşen kasaların değeri 60-70 TL diye düşünüyorum bana. İki ay olmuştur alalı.
  14. şakşukacı

Valorant bu hesap alınır mı?

Hesap bayağı ucuz bende anlamadım. Dürüst bir satıcı ise ve ben hesabı kaçırdı isem üzülürüm. İlk satışı da değilmiş bu şaşırtıcı.
  15. şakşukacı

Satıcıya sorduğumda hala satılık dedi. Edit: Satılmış.
  16. şakşukacı

https://www.itemsatis.com/valorant/hos-tr-valo-1416094.html Bu hesabı almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Nelere dikkat etmem gerekir?
  17. şakşukacı

CSGO Prime Status alınır mı?

Arkadaşım demişti. Sanırım o yanlış sitelerde takılıyor. Bu tip işlemler işin DMarket'mi önerirsiniz?
  18. şakşukacı

Hocam bugün ''Rüyalar...'' bilmem ne kasası düştü. On üçe anında gitti. Ama tek cüzdana çekebiliyormuşuz :( Kaçak bakayım dedim. Ancak 4 de 1 ini alabiliyormuşuz. Benim hayaller suyA düştü usta. Bu arada kasa düşme işi ne kadar oynarsan o kadar düşer mantığında mı?
  19. şakşukacı

Hocam faceit korsan sunucu mu? Yani nedir CS nin içinde olan bir şey mi?
  20. şakşukacı

Daha dün takımımıza hile denk geldi kuzenimle oynarken. Ful kafaya tek oynuyordu. (Aim demeyin sıktığı yer ile merminin gittiği yer farklı.) İlk görüşte hile lan bu dedim kuzene. Raporladık ama banlanmadı. Kaynak kodları sızdırılmış Riot Games oyunlarının ondan sanırım böyle şeyler başlayacak artık.
Top Bottom