Arama sonuçları: *

1. A.Arif

Valorant Oni Katana alınır mı?

O zamana kadar o parayı yine denkleştiririm hocam sıkıntı olmaz. Katanada gerçekten çok hoşuma gitti şimdilik alınabilir diye düşünüyorum. 1714299316 Gece pazarı yitik spectre harici çöp hocam. Onada yitik almak yerine asil falan bekliyim diyorum. Pahalı olmasına evet harbiden pahalı da görünüş...
  2. A.Arif

Ne zaman geliyordu hocam?
  3. A.Arif

Yeni gelecek olan setteki bıçak çiçekli böcekli bi şey olacak diyorlar hocam. Böyle şeyler hiç hoşuma gitmiyor benim. Ama gelecek setteki Phantom falan iyidir diyorsanız beklemeyi düşünürüm.
  4. A.Arif

Hesapta uzun bi süredir 6100vp var hocam zaten. Sırf bu katanaya özel yatırmıyorum yani. Op de güzel geliyor ama çok oynamadığım için alasım gelmiyor nedense.
  5. A.Arif

Fiyatı 5350vp hiç bıçağım yok sizce alınır mı? Ayrıca eğer alınmaz derseniz mağazada Ejder Operatör var o alınabilir mi? Ya da Vandal veya Phantom için skin beklemek daha mı mantıklı?
  6. A.Arif

Valorant Protokol Sheriff alınır mı?

O zaman bekleyeyim mi hocam ne yapayım sizce? Ya da alyım mı protokol'ü?
  7. A.Arif

Seri tetik gelse 1 dakika düşünmem hocam. Ama elde bu var şu an.
  8. A.Arif

Leşinde leşi hocam. Sheriff pahalı da destansı skin geldi diye kaçırmak ne kadar mantıklı bilmiyorum.
  9. A.Arif

Mağazada 2475vp sizce alınır mı? Ayrıca felaketin kalbi bıçakları gelmiş onu mu tercih etmeliyim sheriff yerine sizce?
  10. A.Arif

Oni Vandal vs Seri Tetik Phantom

Çok Phantom oynayan biri değilim genelde hep vandal oynuyorum. Öyle çok sevdiğim bi skin de değil aslında yani delipop veya oni gelse onları tercih ederdim. Ama mağazaya gelmediği için alayım diyorum. Bu iyonun 4 farklı renk seçeneği de yok maalesef. 1713689839 Görüntü olarak hoş da çabuk...
  11. A.Arif

@PoeNk @samaras00 @Ameyus Mağazaya İyon Phantom geldi sizce alınır mı?
  12. A.Arif

Hocam bi türlü gelmiyor ki mağazaya. Kaç ay oldu artık sayısını unuttum mağazam sürekli leş gibi. Bi bu gün fena olmayan şeyler geldi.
  13. A.Arif

Teşekkürler. Şimdilik daha iyilerini beklemeye karar verdim silah skinleri için. Artı olarak mağazada ejderin buyruğu bıçakları var onlar nasıldır? 4350vp'ye alınır mı?
  14. A.Arif

Zamanın ötesi Vandal varken Oni alınır mı sence? Yoksa onun için de Rgx, asil, yağmacı gibi skinler mi beklemek mantıklı? 1713601335 Hocam videolarını izledim ama pek hoşuma gitmedi. Sizce oni Vandal alınır mı zamanın ötesi varken. Yoksa başkalarını beklemek daha mı iyi?
  15. A.Arif

Protokol? Öyle bi seçenek sorduğumu hatırlamıyorum. 1713598904 @MustafaaY neye güldün hocam?
  16. A.Arif

Oni 1775, Seri tetik 2175vp sizce hangisi alınır? Bir tane vandal skinim var bu arada.
  17. A.Arif

Valorant Sihirpunk Sherif alınır mı?

Mağazaya gelirse yağmacı almayı düşünüyorum. Teşekkürler.
  18. A.Arif

İyon görünüş olarak pek ilgimi çekmiyor ama Yağmacı gerçekten çok güzel. O da mağazaya gelmiyor aylardır.
  19. A.Arif

1775vp mağazada sizce alınır mı? Başka desenler beklemek dahamı mantıklı olur?
  20. A.Arif

Valorant Gaia'nın İntikamı Phantom alınır mı?

İlk defa hesaba skin alıyorum hocam zamanla dizilir onlarda. Asil oyundaki çoğu kişiden alıp oynadığım için fazla alışkınım ama aladabilirim. Mağazaya gelme durumuna bağlı.
Top Bottom