Arama sonuçları: *

1. Adem Türk

Yardım Stranded Deep Harita Yok

pusulayı gerçek hayatta nasıl kullanıyorsan aynısı
  2. Adem Türk

Yardım Stranded Deep Harita Yok

ana ekranda var oyunu oynarken bakamıyorsun
  3. Adem Türk

En iyi Battle Royale Oyunu Size Göre Hangisidir? ve Neden?

ben oynadım zevkli bir oyun olabilir ama içerik artmalı geniş bir güncelleme paketiyle çok iyi yerlere gelir
  4. Adem Türk

En iyi Battle Royale Oyunu Size Göre Hangisidir? ve Neden?

potansiyeli büyük ama pek duyulmamış ve ilgilenilmemiş gibi bir oyun
  5. Adem Türk

CS:GO Prime Almalı mıyım?

evet haftada 2-3 kasa düşürebiliyorsun fiyatları da gayet arttı 250 lirayı çok kolay çıkartırsın 2 3 haftada nerden baksan 100-150 liralık kasa düşürdüm levelden gelen silahları saymıyorum çoğu zaman ucuz skin atıyor level atlayınca bana levelden gelen en pahalı skin 15 lira falandı
  6. Adem Türk

cs go nasıl kasa düşürebilirim

levelden 2 grafiti maç sonlarından 3 kasa düşürdüm 1 hafta falan oldu ama sanırım çarşamba sonrası sıfırlandı haftad 1 kasa sınırı yok yani grafitinin biri 20 kuruş diğeri 4 lira falandı kasalar 15-15-5 fiyatlar iyi 1 hafta oynamaya iyi para geldi :d ama salaklık yapıp ucuz olan kasayı açtım 5...
  7. Adem Türk

Neden Oyunları Kötü Oynuyorum?

eğlenmeye başladığın an iyi oynuyorsun demektir
  8. Adem Türk

lole giremiyorum client donuyor

he ticket attığında sıranın sonuna düşersin bir kere atıp bekle
  9. Adem Türk

şuan benim tr sunucusundaki hesabım da öyle ve büyük ihtimal banlandığı için oldu daha önce de farklı bir hesapta aynı problemi yaşamıştım uyarılmadan da ban atılıyor oyunda ticket atıp öğrenebilirsin ha bir de daha önce i ile başalayan bir kullanıcı adı benim istemcimi bug'a sokmuştu benzer bir...
  10. Adem Türk

banlanmış olabilirsin ticket atıp öğren
  11. Adem Türk

dota 2 oynamaya başladım cok zor

dota 2 için video falan izle öğren daha zevklidir lol gibi kanser bir oyuna bulaşma kitlesi rezalet
  12. Adem Türk

Lol hesabım ne kadar eder

çok para etmez gibi ama satış sitelerinde aynı rank olan hesapların fiyatlarına bakıp karar verebilirsin
  13. Adem Türk

Lol hesabım ne kadar eder

Dereceni tahmin mi ediyoruz
  14. Adem Türk

BF 2042 nasıl olmuş sizce ?

kaç fps veriyor normal-hight ayarlarda bende de 1650s var daha deneyemedim oyunu
  15. Adem Türk

Lol Oynanırmı?Neden?

Küfür, sinir, troll, küfür, kanser, çocuklar, yine küfürler, anneler, bacılar, demirden elmasa ustalığa kadar her ligde bunlar eksik olmaz özellikle tr de ama iyi güzel oyun arkadaşların ile birlikte girince zevkli oluyor ama tr de takımına troll oyuncu gelme ihtimali aşırı yüksek
  16. Adem Türk

[ANKET] Aimi nasıl geliştirebilirim

1 2 ve 5
  17. Adem Türk

Valorant Ölüm Kalım Maçını Tartışalım

adı üstünde ölüm kalım maçı, antreman maçı değil
  18. Adem Türk

Valorant CS:GO'yu bitir mi

aynı tür oyun olarak görmüyorum onları ikisi de birbirine bir şey yapmaz
  19. Adem Türk

Valorant'ın saçmalığı Yeter artık!

dün feritin yayınını izliyordum onlarda da server gitti eksi ceza alıp lig düştü ferit :d ticket at riota ilgilensinler
  20. Adem Türk

minecraft blok hatası

kullandığın client problemli olabilir
Top Bottom