Arama sonuçları: *

1. Akif Erdem

Neden cs de kasa açamıyorum bilen varmı?

1 hafta açamazsın takas koruması oluyor.
  2. Akif Erdem

Cs2 Yeni başlayan bilmesi gereken şeyler yardım

Hocam onu kendiniz deneyip bulmanız lazım. İçinde botların olduğu topluluk haritaları falan var kendinizi geliştirmeniz için, ben 800 dpi 1.60 sens oynuyorum herkesin kendi ayarı stock ayar almayın bence. Kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız
  3. Akif Erdem

Cs2 Yeni başlayan bilmesi gereken şeyler yardım

Kankam Aurora gibi takımların espor maçlarını izleyip biraz bilgi birikimi edinebilirsin. Smoke vs öğrenebilirsin. Önce sens dpi çözmen gerekli oynadıkça bilgin artar
  4. Akif Erdem

🔥🔥 BEŞİKTAŞ ARTIK CS2 ARENASINDA! 🚨

Yok hocam imkansız bence
  5. Akif Erdem

Cs2 bıçak çıkarttım sizce ne kadar eder

Vay be hayırlı olsun hocam
  6. Akif Erdem

Cs2 bıçak çıkarttım sizce ne kadar eder

Floatı önemli, ayrıca kaçıncı kasada çıkardınız hocam?
  7. Akif Erdem

Eternal Fire CS2'ye Geri Mi Dönüyor???

İmor rt atmis tweetlere calyx de atıp cekmis gerçek galiba :D
  8. Akif Erdem

Bende ikisinin geleceğini düşünüyorum ve çok iyi olur bakalım hayırlısı heyecanlanmadım değil
  9. Akif Erdem

Bakalım tweet geldi yeni bir takım toplayacaklar gibi... Siz ne düşünüyorsunuz ben imorr falan gelir diye düşünüyorum
  10. Akif Erdem

Business Tour Şans kartı kullanma

Merhaba arkadaşlar kafa dağılsın diye giriyorum bu oyuna adamlar şans kartı gibi şeyler kullanıyor çift zar falan nasıl oluyor bilen var mı
  11. Akif Erdem

CS2 Hile Problemi...

Adam belli ediyor, nuke yoldaşta havalandırmadan baseyi vuruyor, sonra da bize hilesiniz diyip dalga geçiyor :D bariz hile olmayan adama hile demem zaten ama oyun okumakta bir yere kadar.
  12. Akif Erdem

CS2 Hile Problemi...

Premiumum benimde yok şuan ondan dolayı olabilir. 1 veya 2 kez geldi hile orada
  13. Akif Erdem

CS2 Hile Problemi...

Wallhack geldi 1-2 kez. Faceit premiumunuz var mı hocam? 1743376159 Evet evet, 2 gündür felaket fazla geliyor. adam 1100 saat cs madalyası var herşeyi var hile açıyor şaka gibi :D
  14. Akif Erdem

CS2 Hile Problemi...

Faceit oynuyorum bu aralar, ama faceitte bile gelmeye başladı bu ara :D
  15. Akif Erdem

CS2 Hile Problemi...

Arkadaşlar, bu oyunda bu kadar hile yoktu. Son zamanlarda köpek gibi hile var neden bu kadar çoğaldı son zamanda acaba? adamın 1100 saati var envanteri item dolu hile açmış, Bu adamlarda ban yerim korkusu yok mu Valve ne güne duruyor acaba? Eskiden geliyordu ama legit kullanıyorlardı bari :D bu...
  16. Akif Erdem

PUBG'de 200 TL kazanmak isteyen

hocam şuan 3 anahtar aldım ancak satılmıyor neden bilginiz var mı?
  17. Akif Erdem

Teşekkürler hocam
  18. Akif Erdem

hocam mağazada 250 G-Coine Havacı anahtarı var o mu acaba? 1 kasam var sadece 1 anahtar mı alabilirim?
  19. Akif Erdem

Valorant Düşük Fps sorunu

r5 4650g işlemcim var valorantta 90-130 zaten alıyordum rx 6600 taktım valorant 120-170- max 200 fps düşük geldi sanki 3060 dengi kart için.
  20. Akif Erdem

Valorant hesabım ne kadar eder?

Köken vandal 150 tl zaten sadece
Geri