Arama sonuçları: *

1. Akman55

GTA Yardım Lazım? Gta Online

Hocalarım sa, geçenlerde bir arkadaşım bana aktif olarak gta online oynadığı hesabını verdi. ve bana " story mod" oyna ama online girme banlanırsın dedi. ben geçen GrandRP yükledim ve arkadaşımın bana verdiği GTA5 i kullanarak yükledim. oynarsam sıkınntı çıkar mı?
  2. Akman55

CS-GO hileciler için çözüm var mı?

hocam eğer şansınız varza zaten kısa sürede seçkin hesap parasını düşürdüğünüz skinlerden çıkarırsınız
  3. Akman55

CS-GO hileciler için çözüm var mı?

Seçkin alırsanız daha az hile gelir.
  4. Akman55

Yardım Valo Ücretsiz VP Nasıl Alabilirim?

dostum sen niye dalga geçiyorsunki dediğim yoll vp kazanan arkadaşım var bilgin yoksa niye aşağılamaya çalışıyorsun 1734797013 size efendi efendi sorumu sormuşum sen benle burda ******. neyse bişey demicem
  5. Akman55

Tamam hocam ben yanlış biliyorum o zaman şizofreniyim bne:peeposad:
  6. Akman55

hocam beleş değil. arka planda sizin görmediğiniz reklamları oynatıyor kazancın bir kısmını size veriyor. 1734796620 neyse anladığım kadarıyla bu konuda bilgisi olan pek hocam yok sağlıcakla kalın kapatıyorum koonuyu :whistle:
  7. Akman55

hocam benmi yanlış hatırlıyorum zamanında popülerdi bu tarz programlar. BUFF benzeri
  8. Akman55

zamanında BUFF diye bir program vardı. arka planda aldığın skora göre vp veriyordu fakat ondan vp sistemini kaldırmışlar. onun alternatifi lazım
  9. Akman55

Hocalarım sa bu aralar oyuna çok para yatıramıyacağım fakat istediğim bir seti almam lazım. Nereden nsasıll beleş vp alabilirim? vp kodu bilen vs. var mı?
Top Bottom