Arama sonuçları: *

1. Alı Yldz

Counter Stirke Nexon Zombies Oynayan Var mı?

Ama yine de güzel bi sürü oyun modu var cs go dan
  2. Alı Yldz

Oyundaki silahların ve karakterlerin kilitini nasıl açıyoruz 1624866170 Şu karakteri açabiliyor muyuz hala var mı ?
  3. Alı Yldz

Nexon oynadim mi yoksa Cs 1.6 Amxx Zombie Plague modu mu ?
  4. Alı Yldz

Ben Steam üzerinden Nexon Zombies indirdim., Ama merak ettiğim oynayan var mı aramızdan. Oynayan varsa birkaç sorum olacak.
  5. Alı Yldz

Apex Legends Firing haritasında keşfettiğim bug

Benim firing haritasında birkaç tane bug keşfettiğim işte video :
  6. Alı Yldz

Apex Legends Hangi Wraith Skini Açmalıyım

Birde Apex Legends mobil veri ile oynasam ne kadar internet tüketir oyun ben denedim 8GB internet vardı 56.89MB indi o kadar internetti tüketir mi güncelleme harıç yani bu kadar internet tüketmemesi gerekiyordu bu normal midir ?
  7. Alı Yldz

Tavsiye için sağ ol. Benim merak ediğim ekim ayında shadow etkinliği olacak mı shadowroyale modu gibi benim tahmin ediyorum ki gelecek
  8. Alı Yldz

1200 craft ile dörtünden birine alıcam veya ekim ayını bekleyip 2400 craft ile yeşil olanı alıcam yani birde boşa harçamak istemiyorum kararsız kaldım.
  9. Alı Yldz

Sağ ol (y)
  10. Alı Yldz

Skin olayının niye bu kadar düşünüyorum diye soracaksanız : Oyunda renk ortamına göre seçeceğem için gölgelere saklanmak için. 1622638284 Benim merak ettiğim "kötülüğün metresi" kostumu ekim ayında gelir mi ? Çünkü bu açıklamayı okuduğum için soruyorum. Açıklama : 2020 Dövüş ya da Korkma...
  11. Alı Yldz

Ben bir karar veremedim hangi skini açıyım diye. Sizce hangisini açmalıyım ? 1200 Craft ile şu dörtünden birini mı açıyım yoksa ekim ayını bekleyip 2400 Craft ile "kötülüğün metresi" açıyım ? Birde 12K Apex Token ile hangi Legend i açmalıyım ? Kolay kaçma ve kullanabilecem Legend olacak. Octane...
  12. Alı Yldz

Mobil internet ne kadar internet harcar

Online olan oyunları mobil veri ile oynarsam ne kadar internet yer ve ping ne olur ? Oynayacam oyunlar : 1-Apex Legends 2-Cs Nexon Hangi telefon 3G ve 4G şebekesi iyi biri Vodafone diğeri TürkTelekom.
  13. Alı Yldz

Apex Legends Takım Arkadaşı Arıyorum

Oyunda çok aksiyon var hoşuma gitti her ne kadar sık sık ölsek de 😂
  14. Alı Yldz

Bu aradan benim deneyimlerim nasıl ?
  15. Alı Yldz

helal size Beter Ali siz bunları nasıl başardınız ?
  16. Alı Yldz

ben öyle oynuyorum babamdan dolayı
  17. Alı Yldz

Ben Apex Legends Dou ve 3V3 de beraber oynayabilecem arkadaş arıyorum. Birde benim son üç dört önceki deneyimlerim. Son olarak Wraith in skinlerinden biri bir yazı var o ne anlamına geliyor ? Ben sürekli Dou da tek oluyorum. Not : Oyunda sesli den konuşmayın ping ile iletişim kuralım maçta...
  18. Alı Yldz

Apex Legends oynayan var mı ?

Ben yavaş yavaş gelişiyorum bu benim iki üç gün önceki deneyimlerim Dou tek başıma tek kişi da 3 kill deneyimim diğer üçü de arena daki deneyimlerim 1621859368 Birde Wraith in The Liberator adlı skinde bir yazı var bu ne anlamına geliyor.
  19. Alı Yldz

Ortada ki görsel benim. Firing range denedim. Bütün Legendların yeteneklerini biliyorum. Tavsiye için teşekkür ederim miraqa99
  20. Alı Yldz

İkinci büyük başarım 3 kill 3 assist 3 knocked
Top Bottom