Arama sonuçları: *

1. Arthur♛Morgan

Belki de sorun ekipmanlarınızdadır?

%30 ekipman %70 bilek
  2. Arthur♛Morgan

CS2 Neden böyle oldu?

Severek oynadığım bir oyun ama bırakacağım. Bu hitbox sorunları hile sorunları devam ettiği sürece sadece kanser olabilirsiniz. Oyunun pek bir esprisi kalmadı benim için, piyasa da CS'yi ikiye katlayacak çok fazla oyun var, bi şans vermek lazım.
  3. Arthur♛Morgan

2025 yılında güzel bir eski Türk Metin2 (sene 2010-2013) olsa nasıl olurdu?

Grafikleri çok düşük kalıyor mobil oyun oynuyor gibi hissediyorum kendimi. Bu türde güzel grafikli oyun önerebilecek var mı?
  4. Arthur♛Morgan

CS2 cok hile var napmalıyız?

Ya umrumda değil zaten rankın ne olduğu biz sadece eğlencesine giriyoruz ama sebebini merak ettim...
  5. Arthur♛Morgan

CS2 cok hile var napmalıyız?

Ya konuda bağımsız bu CS2 ranklarında sizde de sorun var mı? Ben çıktığından beri onuyorum her gün yeni rank açılıyor ve hep gümüş 2 açıyor. Ertesi gün giriyorum rank kapalı 1 maç atıyorum tekrar gümüş 2 açıyor
  6. Arthur♛Morgan

CS2 çıkışından sonra skin fiyatlarında sağlam düşüş.

Ben yeterince eyükselemedim bu oyuna, valo geçeceğim
  7. Arthur♛Morgan

Valorant Rapor Sistemi

aga troll yapanın hile yapanın oyunun huzurunu bozanın gözünün yaşına bakmayacaklar bu kadar net. Direkt perma basıp geçecek
  8. Arthur♛Morgan

Valorant hesabım ne kadar eder?

Radayanit kalmadı harcadım hepsini, artık skin ve savaş bileti bile almıyorum hesaptakiler yetiyor diye. Zaten satmayı düşünmüyorum sadece ne kadar eder diye merak ettim, teşekkürler
  9. Arthur♛Morgan

Valorant hesabım ne kadar eder?

Peki bu ne eder hocam Vandal: Yağmacı-Asil-Kaos-Zamanın Ötesi Phantom: Yağmacı-Zamanın Ötesi-Champions Bıçak: Zamanın Ötesi-Yağmacı Karambit-Champions Kelebek Ek olarak: Yağmacı ve zamanın ötesi şerif / Yağmacı Ghost / Yağmacı Spectre / Yağmacı Operatör Aklıma gelenler bunlar diğer abuk subuk...
  10. Arthur♛Morgan

Valorant Elmas Elo 1 Arkadaş Aranıyor

Dostum buldunuz mu o 1 kişiyi
  11. Arthur♛Morgan

valo server mı gitti

Kesinlikle
  12. Arthur♛Morgan

valo server mı gitti

Hadi hep birlikte Türkiyenin ilk ve tek yerli FPS oyunu ZULA'ya geçelim
  13. Arthur♛Morgan

Valorant saçma bir şekilde ban yedim

geçmiş olsun
  14. Arthur♛Morgan

Sizce Valorant Hile açısından CS:GO'ya mı dönüyor?

İmmortal'a boostla beni bi bakıyım hile var mı yok mu :D (!)
  15. Arthur♛Morgan

Sizce Valorant Hile açısından CS:GO'ya mı dönüyor?

Uzun zamandır oynuyorum daha hiç denk gelmedim, belki ligim düşük olduğu içindir (platin)
  16. Arthur♛Morgan

(22/20)DA Forum Valorant Turnuvası #4

Birde hocam dc sunucusun da sohbet falan göremiyorum kimse aktif değil gibi, mesaj yazma yetkisi de yok, dediğim gibi ilk kez dc kullanıyorum, turnuva hakkın da konuşmalar bilgilendirmeler varsa eğer ben onların hiçbirini göremiyorum.
  17. Arthur♛Morgan

Peki tarih ve saat nedir? 1653643509 Yarın akşam 19:00'da mı?
  18. Arthur♛Morgan

Turnuva ne zaman saat kaçta, dc sunucusuna katıldım ama daha önce dc kullanmadığım için pek bilgi edinemedim. 1653639726 Ben formu doldurdum da geç mi kaldım girebildim mi anlamadım
  19. Arthur♛Morgan

Tamam eklenmiş form
Geri