Severek oynadığım bir oyun ama bırakacağım. Bu hitbox sorunları hile sorunları devam ettiği sürece sadece kanser olabilirsiniz. Oyunun pek bir esprisi kalmadı benim için, piyasa da CS'yi ikiye katlayacak çok fazla oyun var, bi şans vermek lazım.
Ya konuda bağımsız bu CS2 ranklarında sizde de sorun var mı? Ben çıktığından beri onuyorum her gün yeni rank açılıyor ve hep gümüş 2 açıyor. Ertesi gün giriyorum rank kapalı 1 maç atıyorum tekrar gümüş 2 açıyor
Radayanit kalmadı harcadım hepsini, artık skin ve savaş bileti bile almıyorum hesaptakiler yetiyor diye. Zaten satmayı düşünmüyorum sadece ne kadar eder diye merak ettim, teşekkürler
Peki bu ne eder hocam
Vandal: Yağmacı-Asil-Kaos-Zamanın Ötesi
Phantom: Yağmacı-Zamanın Ötesi-Champions
Bıçak: Zamanın Ötesi-Yağmacı Karambit-Champions Kelebek
Ek olarak: Yağmacı ve zamanın ötesi şerif / Yağmacı Ghost / Yağmacı Spectre / Yağmacı Operatör
Aklıma gelenler bunlar diğer abuk subuk...
Birde hocam dc sunucusun da sohbet falan göremiyorum kimse aktif değil gibi, mesaj yazma yetkisi de yok, dediğim gibi ilk kez dc kullanıyorum, turnuva hakkın da konuşmalar bilgilendirmeler varsa eğer ben onların hiçbirini göremiyorum.
Turnuva ne zaman saat kaçta, dc sunucusuna katıldım ama daha önce dc kullanmadığım için pek bilgi edinemedim.
1653639726
Ben formu doldurdum da geç mi kaldım girebildim mi anlamadım