Arama sonuçları: *

1. B1L0

CS2 çıkışından sonra skin fiyatlarında sağlam düşüş.

Bıçak -%10 olmuş kalkın efendiler battık derken bynodan gelen eşya satıldı bildirimi günümü güzelleştirdi. Kurtardık çok şükür.
  2. B1L0

CS:GO ak-47 skin önerisi

Ice coaled ft
  3. B1L0

lolde ilk hangi şampiyonu açıyım

Master yi, garen ile başlayabilirsin.
  4. B1L0

cs2 gelmemesi saçmalığı hakkında

Hocam çoğu kişiyeymiş herkese değilmiş kusura bakmayın ben yanlış biliyormuşum :)
  5. B1L0

Hocam o zaman ben yanlış biliyorum, rekabetçi rankınız bugün açılmadıysa gelmesi lazım aslında hiç görmedim gelmeyen.
  6. B1L0

Rankı davetten sonra açmanızın bir anlamı yok, önceden açık olanlara geldi. Yeni bir davet dalgası gelesiye kadar gelmez size cs2.
  7. B1L0

Seçkin olması ve rekabetçi rankının açık olması gerek, bu şartı sağlayan herkese geldi. Edit: Herkese değil çoğu kişiyeymiş.
  8. B1L0

cs 2 ne zaman çıkacak?

Kesin değil ama kesin diyebilecek kadar yüksek olasılıkta.
  9. B1L0

CS envanterinizi atar mısınız?

m4 tenha boşluk deagle tetik disiplini usp cyrex-kabuk-ticket to hell bence kafi bunlar
  10. B1L0

🚨 GELEMEYEN GECE PAZARI YOKLAMASI 🚨

Aylar sonra valo güncelledim bakmak için olana bak :D
  11. B1L0

Cs 2 14 Hazi̇ran'da Çıkıyor Söylentisi

Süreci hızlandıracaklar diye düşünüyorum, bir iki hafta mirage bir iki hafta nuke tarzı gide gide temmuz ağustos civarı çıkartırlar gibime geliyor. Yine de tahmin yani sadece belli olmaz.
  12. B1L0

Betada sadece d2 vardı ya artık sadece mirage olacak işte. Onun üzerindeki bugları falan çözecekler d2 hallolmuş gibi. 1686088154 D2 Betasını herkese açık hale getirebilirler bence. Edit: Yapmazlar sanırım saçma oldu biraz :)
  13. B1L0

Yok ben inat etmiştim sayılarla alımı öğrenmemeye, iyi oldu sevdim bu özelliği. Hep valo mu çalacak az da CS çalsın rekabet bize yarar.
  14. B1L0

Şu özelliği çok beğendim ben. Markette her alacağım item için al geri gel diğerini al vs vs uğraştırıyordu, tek ekrandan halledilmesi güzel olur.
  15. B1L0

Sınavı bi atlatın siz sonra gelsin. Son hafta çok focus bozar CS2 çıkışı :D
  16. B1L0

CS:GO Paris Majör Bileti Alırsam Jeton geliyor mu ve kar edermiyim

Onun da patlayacak olanı tutturmak lazım işte. Sorun değil ya beklerim ben depo var zaten alır atarım depoya
  17. B1L0

Önceki majorler gibi indirim gelirse alırım ya
  18. B1L0

Rozet(broş, pin neyse artık) önemli olmayan biri için bunu almak ne kadar mantıklı? Kar bırakır mı?
  19. B1L0

CS:GO Paris Major Seçimleriniz

İlk maçlar bo1 olduğu için sürprizlere açık oluyor, o yüzden 3-0 yerine hiç seçmediğin bi takımı koy ve g2yu alta al bence.
  20. B1L0

Laptop İle Valorant Oynayınca Gözüm Çok Ağrıyor

Alışırsın zamanla merak etme.
Top Bottom