Arama sonuçları: *

1. Berk Atmaca

csgo sürekli ban yiyorum

knka csgo rank sistemi çok boş ya saat artınca geçecektir. 500 saat silver elite masterım adamlar 2000 saat oynamıl 240kmh xantares peek atıyor ama silver işte
  2. Berk Atmaca

Yardım lol lose streak almaktan bıktım

Plat 2'den gold 3'e düşücem bende. Bu sezon arası dönem diye çok sağlam denk oyuncu gelmiyor. Sezon başlamasını bekle. Bende şampiyon havuzumu genişletmek adına paso maç spamlıyorum. Şuan Sylas jungle yapıyorum mesela. Sezon başladıktan sonra lig kas. Şuan sadece oyun oynamak için gir.
  3. Berk Atmaca

Valorant montajim sizce nasil olmuş?

edit değil de highlights tarzı olmuş
  4. Berk Atmaca

LOL karakter açamıyorum hata veriyor

Ticket at.
  5. Berk Atmaca

CS:GO ceza muafiyeti

Bir şey olmaz büyük ihtimalle ilk 30dk ban yersin öyle bir durumda ama yine ban yiyeceğini düşünmüyorum. Yeni hesaba gerek yok
  6. Berk Atmaca

PUBG Steam crash veriyor.

Yedek mouse yok valla.
  7. Berk Atmaca

PUBG Steam crash veriyor.

Dosyaları doğruladım. Driverler tam. Daha sabah oynuyordum şimdi crash veriyor. Anlamadım. Nasıl çözerim?
  8. Berk Atmaca

LoL'de en sevdiğiniz replik nedir?

Kalpten inananlar sonsuza kadar yaşar derler ama unutulunca herkes ölür. Kayn
  9. Berk Atmaca

CS:GO düşük fps sorunu

En iyi cevap olarak işaretlersen mutlu olurum :3
  10. Berk Atmaca

Sanırım dikey eşitlemeydi. Onu devre dışı bırakıp öyle dener misiniz? Bide konsoldan fps_max 0 yazın. Birde böyle deneyin.
  11. Berk Atmaca

Vsync açık olabilir mi? 1626216869 Kontrol ediniz lütfen.
  12. Berk Atmaca

Beyler bu sistemle fps im kaç olur

anladığım kadarıyla şuan apu kullanıyorsun ve ekran kartıyla upgrade ediyorsun. 144 alır kanka ama dediğim gibi emin değilim sabit kalır mı kalmaz mı.
  13. Berk Atmaca

Alırsın kanka. 144fps bu tür oyunlar için çerez. Ama sabit kalır mı bilemem. valorant işlemci bazlı bi tık denemek lazım emin değilim açıkçası
  14. Berk Atmaca

165hz abartı. 144hz alman yeterli olacaktır. Ben Gtx 760 ile 144fps alabiliyorum sabit. Bütçe varsa ekran kartını 1650 1650s 1660 öneririm. 1050 ile 144fps alırsınız zaten. Gerek yok 165hz ye. Monitöre para vermek yerine anakartı daha üst seviye bişey alabilirsiniz.
  15. Berk Atmaca

Şu videodaki değerleri alırsınız. 3 aşağı 5 yukarı.
  16. Berk Atmaca

2. sistem daha iyi. Fps konusu ise hangi oyunda :D?
  17. Berk Atmaca

Yardım edin "Odin" beni sadistleştiriyor bırakamıyorum da

Bişey sorabilir miyim? Odini niye kimse sevmiyo?
Top Bottom