Arama sonuçları: *

1. Caitlami

lolde ilk hangi şampiyonu açıyım

Miss Fortune 1694176123 all chat kapatırsan bir sıkıntı yaşamıyorsun lolde
  2. Caitlami

lolde ilk hangi şampiyonu açıyım

Mf ile başlamanı tavsiye ediyorum adc oynayacaksan sonrasında jhin deneyebilirsin şuan sevmesemde oyuna başladığımda çok hoşuma gidiyordu , onun dışında tristana çok basit ve güçlü bir karakter diğerlerini zaten karşına gele gele görürsün ve hoşuna gideni denersin .
  3. Caitlami

Lol oyun başladığında fps düşüşü sorunu

Merhaba sistemim 6750XT 13600K şeklinde fakat LoL'e girdiğimde FPS'im 60-80 arası oluyor, ayarlardan dikey senkronizasyonu açtığımda veya açık ise kapattığımda FPS ve kasma düzeliyor. Alt Tab attığımda %80 oranında tekrar kasıyor ve dikey senkronizasyonu değiştirmem gerekiyor, %20 oranında ise...
  4. Caitlami

Leauge Of Legends Hesap Kurtarma Hk. (sorunu çözene valorant set hediye edeceğim)

Hocam etrafımda bir çok kişi hesap sıkıntısı çekti hepsi şu mail sorularıyla çözdü işi onla çözülmediyse sıkıntı vardır bence ama yine deneyin derim bot bağlanana kadar uğraşın en son sürekli aynı mesaj geliyor o zaman salın yazmayı
  5. Caitlami

Valorant Hesabım Çalındı Yardım lazım

Hesabının çalındığını ve geri almak istedini söylediğinde sana o soruları vermesi lazım aslında 1681335088 1681335102 Örnek olarka cevapları atabildim soruları yok 1681335133 bu cevapların sorularını mailden aynı şekilde attılar bizde onlara bu şekilde yolladık
  6. Caitlami

Tam olarak ne olduysa onu anlatın 1681332909 Forumda yazdığınız gibi
  7. Caitlami

Rica ederim
  8. Caitlami

Mail at ve riota direkt hesap açmadan hesap kurtarma bölümünden gir sana bir mail yollayacaklar bu mailde hesabının hakkında sadece senin bilebilceğin soruları soracaklar ilk uğurluğun ilk skinin ilk kaç vp yatırdığın vs vs bir sürü sorular eski nicklerin aklıma gelmeyen sorular da var çok...
Top Bottom