Arama sonuçları: *

1. C

Sistemim LoL kaldırır mı?

Merhaba dostlar, LoL kaldırır mı sistemim? Directx 9'u kaldırmışlar fps farkı olur mu? Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek 4 GB RAM Intel HD Graphics 1 GB
  2. C

Düşük sistem online oyun önerisi

Pazar alanına girdi mi? Çok kasıyordu. Cabal online nasıl? o da metin2 ye benziyor.
  3. C

Oyuna para vermem ben.
  4. C

DarkOrbit oynanır mı?
  5. C

Sevmiyorum hileci kaynıyor.
  6. C

Merhaba dostlar, Online oyun önerir misiniz ücretsiz düşük sistem? CS1.6 felan önermezseniz sevinirim.
  7. C

Sistemim World of Tanks kaldırır mı?

O ne demek?
  8. C

Sistemim World of Tanks kaldırır mı?

Merhaba arkadaşlar, Tamer yeşildağ oynuyordu bende oynamak istedim. Sistemim kaldırır mı? Kaldırırsa minimum ayarlarda oynar mıyım? Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek 4 GB RAM Intel HD Graphics 1 GB
  9. C

Düşük sistem MMORPG oyun önerir misiniz?

Albion çok bakıma giriyor. Bende kasıyor 4 GB RAM var. 1717336913 PVP serverlardan mı resmi server mi?
  10. C

Subricition abonelik istemeyen oyun istiyorum hocam. Başlamam wowa.
  11. C

Merhaba arkadaşlar, Bu ara canım çok fazla kasılmalık MMORPG çekiyor düşük sistem için önerileriniz var mı?
  12. C

Tlaunchere hexxit 2 nasıl kurulur?

Merhaba arkadaşlar, Tlauncher minecraft da hexxit 2 nasıl kurabilirim? Mod packs baktım yok hexxit 3 ve normal hexxit var.
  13. C

Sistemim Star trek online kaldırır mı?

Merhaba Star Trek online oynamak istiyorum ama sistemim kaldırır mı bunun hakkında pek bilgi sahibi değilim. Sizce kaldırır mı? Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek 4 GB RAM Intel HD Graphics 1 GB
  14. C

Metin2 ye başlanır mı?

Merhaba arkadaşlar, Metin2 TR serverine başlamayı düşünüyorum. Sizce başlanır mı? MuratAbiGF izleyince canım çekti.
  15. C

LoL directx 9 desteklemeyecek

Merhaba arkadaşlar, LoL bir sonraki yama ile directx 9 desteğine son veriyormuş. Benim ekran kartım intel hd graphics 1 gb işlemci intel celeron N2840 2.16 ghz çift çekirdek 4 gb ram. Ben şimdi 60 fps ile lol oynayamayacak mıyım? Yapacak bir şey var mı?
  16. C

Ücretsiz Minecraft nasıl alınır?

Merhaba arkadaşlar, Geçen yıl MC ücretsiz olmuş ama ben kaçırdım. İnternette gezinirken Microsoft store ücretsiz MC alabiliyormuşuz. Puan toplayıp MC alma olayı var. O nasıl oluyor? Bende görünmüyor MC seviye mi atlamamız lazım?
  17. C

Oyun arkadaşı arıyorum

18-25 yaş oyun arkadaşı arıyorum. Herhangi oynayabileceğimiz oyunlar lol mc felan oynayabiliriz.
  18. C

Zula P2W mi kaldırmalı mıyım?

Hocam düşük sistem dedim.
  19. C

Düşük sistem mmorpg oyun arıyorum.
  20. C

Hocam sevmiyorum işte. Mapleri felan hoşuma gitmiyor. Kafamı çıkardımı vuruyorlar.
Top Bottom