Arama sonuçları: *

1. C

Demirden bronza kaç saat sürer

Valorant değilmi? Veya Lol? Rank sistemleri aynı atıyor zaten.
  2. C

Demirden bronza kaç saat sürer

Hiç kaybetmeden 18-25 arası maç.
  3. C

VALORANT yeni ajan ASTRA (sızıntı!)

Astra mı, kaç litre yakıyormuş? (çok gıcık bir karakter olucak)
  4. C

Witcher 3 nasıl bir oyun

yeni başladım güzel sardı beni. cinsellik var biraz
  5. C

R6S SAVUNAN/SALDIRAN TARAF AJAN ÖNERİSİ

twitch önerimdir hangi taraf olduğunu unuttum ancak silahları mükemmel.
  6. C

[[[ ÖNERİ ]]] R6S SALDIRAN TARAF AJAN ÖNERİSİ

Thermite ve Twitch. Çok iyi oluyolar. ikisi farklı kategörüde ama hangisi hangisinde hatırlayamadım. Silahları efsane
  7. C

Valorant Odinci Sürüsü

TR serverine girmeyin. Kendimden örnek veriyim genelde brimstone oynarım, karşı takıma sinir olursam C yi atıyorum çekiyorum odini çanakkaleyi tutar gibi tutuyorum savunmada.
  8. C

Asil vandal vs Delipop vandal

ya bende mi oluyor bilmiyorum da, asil vandal alınca sanki daha iyi oynuyorum.
  9. C

cod warzone kaç gb m2 ssd de sorun çıkar mı

Ben indirirken 88 mi ne indirdi ama pcde kapladığı yere bakmadım max 90 dır.
  10. C

cod warzone kaç gb m2 ssd de sorun çıkar mı

198gb yeterli. Benim sistemimde oyun 87gb dı sanırsam. Harddiske kurdum ben.
  11. C

CS:GO Hâlâ Oynanır Mı?

oynanır ancak valorant gibi bir ganimet söz konusu. valorantta mermi sıktığım yere gidiyor ancak csde öyle değil. daha bugün afk adama deagle ile hs atıyorum gitmiyor. tek tek sıkıyorum, namlu tam aşağı düşüyor ve sabitim. crosshairin tamamı adamın kafası halbuki
  12. C

CS:GO'dan Botlar Kaldırıldı :(

csgocuydum ama valorant oynayınca vazgeçtim. çünkü valorantta mermi sıktığım yere gidiyor ancak csde kafasına göre. csde rus çok valorantta vel@ çok. ama botlara üzüldüm. F for bots in csgo
Top Bottom