Arama sonuçları: *

1. D

FİVEM sunucu önerisi

Arkadaşlarla oynamalık çete kurma veya polis olmalık güzel bir fivem sunucusu arıyoruz yaklaşık 60 saati var hepimizin bu kadar az saatle girilmez bende biliyorum ama non-whitlist sunuculara girince ya rp dışı çeteler gelip öldürüyor ya da kara paradan zngin olunca bir şeyler yapamıyorsun oyun...
  2. D

Yardım RDR2 oynamak için social club girerken hata alıyorum

mail ve şifremi giriyorum yanlış diyor daha sonra mail adresime şifre sıfırlama yollanmasını istedim şifreyi değiştirdim yine aynı hatayı veriyor yeni hesap açmak istediğimde bu mail kullanılıyor diyor bu hatayı nasıl çözerim?
  3. D

Valorant Hesabımı Satacağım

Kabul etrmedim kolay gelsin dedik gitti
  4. D

Bende ondan yanayım zaten ama oyunlarla pek haşır neşir değilim oynayıp çıkıyorum o yüzden sormak istedim
  5. D

onu kabul etmedi skin changer olabilir vs dedi ilk kez duyuyroum skin changer diye bişey
  6. D

Hesabın şifrsini istiyor skinlere vs bakacakmış vermem doğru olur mu
  7. D

Eğer parayı falan göndermez dolandırmaya çalışırsa hesabı kurtarabilir miyim bu işe hiç girmedm de sormak istiyorum.
  8. D

Valorant + LoL hesabım

Kanka Genelde ADC ve Sup skinleri var 100+ skin var hesapta şimdi hepsini sayamam dpcsoıcvhspcv 1675593368 1675593402 En kötüsü destansı hiç 900 rp lik hatıra faln yok
  9. D

Valorant + LoL hesabım

https://www.itemsatis.com/valorant/valorant-ve-lol-hesap-1292579.html fazla oynamadığım için satışa çıkardım sizce fazla mı söyledim az mı söyledim piyasadan anlayanlar varsa yardımcı olabilir mi ?
  10. D

GTA ONLINE Hile sorunu

Kanka bizi kendi evine spamlayıp kapatıp bombalıyordu çıktık Fivem girdik online boşver Fivem falan gir
  11. D

Yardım Fortnite 60 fps alıyor

hayır kapalı 1672581978 baktım ama göremedim ayarlar menüsünde 1672582049 kapalı dikey senkronizasyon baktım şimdi
  12. D

Yardım Fortnite 60 fps alıyor

İmzadaki sistemim var yüksek grafiklerde oynuyorum 60 fps civarı alıypr yardım eder misiniz
  13. D

Valorant hesabımı satmam için yardım

Kanka site üzerinden satış yap en güvenilir o olur.
  14. D

Oyun Önerisi (Online)

Anime olmayan bir oyun önerisi var mıdır ?
  15. D

Oyun Önerisi (Online)

Çok mantıklı bir konu takipte kalacağım.
  16. D

Yardım LOL FPS DROP SORUNU!!

RTX 3060-R5 5600X-16GB RAM var ama bir anda fps drop yiyorum 144fps sabit oynuyorum. Normal minyon keserkende oluyor bu durum çözüm bilen arkadaş varsa acil yazabilir mi?
  17. D

Yardım Lol FPS drop Sorunu.

144 FPS sabit oynuyoorum sabitlemsem 300 leri görüyorum ama stabil çalışsın diye aldım bu seferde drop yedim çözümü bilen var mı?
Top Bottom