Arama sonuçları: *

1. Dusmax

Windows 11 Valorant açılmıyor

Ben de Secure Boot açınca ekran gidiyordu video izleyerek yaptım oldu.
  2. Dusmax

Windows 11 Valorant açılmıyor

Bende de aynı sorun oldu Secure Boot açamıyordum düzeltmek için.Ama sonra açabildim ve oyunu oynuyorum.
  3. Dusmax

Valorant Fps dalgalanma sorunları !!!

Benim de yan ön açık kasada ısı değerim ekran kartında da işlemcide de 65-70-72 arası.Bilgisayarı ilk açtıktan sonra drop yemiyorum sayılır olursa da nadir oluyor.Ama üstünden bir kaç saat geçince drop yemem çoğalmaya başlıyor.
  4. Dusmax

Valla önce ki sezonun ortalarından beri böyle olmaya başladı.Hiç böyle olmuyordu.Valorant'ta sorun var %6 performansta yükselme olduğunu söyledi valorant ama hala ciddi şekilde droplar yediğim oluyor. 1624645657 Sıkıntı ısınma falan değil valorantta neredeyse bütün sıkıntı ama illa ki çözümü vardır
  5. Dusmax

Aynı şekil ben de böyleyim.Adamı vuramıyorum droptan dolayı sonra da takımdakiler dalga geçiyor.
  6. Dusmax

VALORANT Yeni Savaş Bileti ve Yeni Ajan! | BLM3 KSM1

Yeteneği belli oldu.Olası durumları görüyor veya her öldüğünde LOL'de ki bir karakterde olduğu gibi zamanı geri sarıyor her öldüğünde geri sarıyor ama sınırsız olarak sarma değil 5 kere sanırım. 1623950273 Valorant bölgesel fiyatlandırmaya gidicek mi? Orada 20 dolara 1250 VP alıyorlar.
  7. Dusmax

İzletilen bu.Yorunun E'si gibi düşün bu ajanda kendisini geri sarıyor bir tek.
  8. Dusmax

Sana Astra main olan biri gelsin gör bakalım kabul edilebilir seviyede miymiş.
  9. Dusmax

Bu ajan ile el becerisi daha çok öne atılıyor.Ajan yeteneklerini durdurabildiğinden dolayı.RİOT oyuncuların ne yapacağını bilerekten böyle şeyler yapıyor.Senin fikrin böyledir hadi maximum 500 bin 1 milyon kişinin fikri böyledir.Her yeni ajanda insanlarda oyunu bozuyor bu ben silicem...
  10. Dusmax

Ultisi bir kaç kez kendini geri sarma özelliği olucak muhtemelen.
  11. Dusmax

Ultisi olucak o muhtemelen veya ultisi bir kere ölünce maçı veya kendisini geri sarma olabilir
  12. Dusmax

Bu ajanla hikaye daha da oyun içerisine aktarılıyor 1623944665 Geleceği söylenmişti.Gelicek ama bu sezonda mı bilmiyorum
  13. Dusmax

Ultisi geleceği görmek.Flaş yeteneği var.Kopyalama ve durdurma yeteneği var.Son yetenekte Breeze de kapı açılıyorken değişik bir şey yapıyor o.
  14. Dusmax

Ajan en güçlü ajan.İlk başlarda kitlemelerden dolayı kimse deneyemez sonra jett gibi kitlemeye başlarlar.Çok güçlü bir ajan.Yeteneklerinde diğer ajanların yeteneğini kopyalama var.Yeteneklerini durdurma var videoda gösterilmiş zaten.
  15. Dusmax

Valorant Takımımıza Oyuncu Arıyoruz

Rankım gümüş 3.Main olarak Reyna ve Raze oynuyorum.Takıma göre değişiklik gösterebiliyorum bu yüzden diğer ajanlara da hakimim.
  16. Dusmax

VALORANT Anlık Olarak Erişime Açık!

Twitch'te gitmişti.Epic Games'te.Epic Games şuan düzgün Twitch'i bilmiyorum.
  17. Dusmax

VALORANT Server Çöküntüsünü Bilerek Yapmış Olabilir

Arkadaş illa öyle olucak demiyorum ben.O adamın dedikleri daha mantıklı diyorum.
  18. Dusmax

Berkay Okyar ne söylediyse hepsi oldu.
  19. Dusmax

Sonuçta yalan söylemiş oldular.Muhtemelen yeni harita ya Türkiye'den ya da Paralel Evrenden gelicek 1623360465 Yeni ajanın KJ ile bağlantısı olup olunmayacağı bilinmiyor çünkü valorant facebook hesabından da raze hacklemiş gibi gösterildi ama paralel evrende ki raze hackledi olarak gösterildi
  20. Dusmax

La nerden hatırlıyayım bir kaç ay önce ki videoyu tek tek izle bul
Top Bottom