Arama sonuçları: *

1. Earwven

For Honor Hâlâ Oynanıyor mu?

Steam'de indirimdeyken alayım diyorum, hâlâ oynanıyor mu?
  2. Earwven

Bu 3 Oyundan Hangisi?

Peki Red Dead Online nasıl? Ayrıca öncesinde korsan şekilde hikayesini oynamıştım da bir daha düz oyunu almama gerek var mı? Online'ı sarar mı böyle 100-200 saat?
  3. Earwven

Bu 3 Oyundan Hangisi?

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands, Breakpoint ve The Division arasından hangisini tercih ederdiniz? Açık dünyada bol bol görev yapayım, arkadaşlarla hangisi daha eğlenceli olur? Ayrıca bu kafada başka alınabilecek oyun var mı? Bir de Breakpoint Steam'de yok, alacaksam Epic Games'ten alacağım...
  4. Earwven

Valorantta Hilecilerden ve Smurf Gına geldi.

Sorun ne?
  5. Earwven

Steam Topluluk pazarındaki ürünler neden sürekli düşüyor

Bende de normalde 80-90 tl olan NAVİ Parlak kartı var ama şu an 15 tl ve bir kaç aydır hep 15-25 tl arasında gidip geldi. Ne zaman artar bunlar?
  6. Earwven

Yardım FiveM giremiyorum napabilirim?

Hocam onu açıp girmeyi deneyin.
  7. Earwven

Yardım FiveM giremiyorum napabilirim?

Ben ALT:V kullanıyorum daha öncesinde de FiveM indirdim bir sıkıntı çıkmadı. Epicten kullanıyorum ben de. 1625419234 Rockstar Games Launcher açık mı ?
  8. Earwven

VALORANT Yeni Savaş Bileti ve Yeni Ajan! | BLM3 KSM1

Bence 1. zamanı geri alabiliyor 2. attığı bıçak drone gibi oradaki kişileri gösteriyor 3. ise bomba atıyor
  9. Earwven

Başıma gelen bir olay

BÜYÜK HARFLE YAZMANA NE GEREK VARDI ? PARDON BİLMİYORDUM DEMİŞTİM.
  10. Earwven

Başıma gelen bir olay

Pardon bilmiyordum
  11. Earwven

Başıma gelen bir olay

Riot games ile iletişimi geçip parayı gönderdiğine dair ve ayrıyetten konuşmaların ss'ini de atarsan hesabı geri alma şansın olur mu acaba ? Sonrasında sattığın çocuğa hesabı geri verirsin.
  12. Earwven

CS:GO'da Dereceli Maçlar Ücretli Oluyor [Fiyatı da Hiç Uygun Değil]

Bir o kadar da oyuncu kaybedilecek.
  13. Earwven

Olaya tek taraflı bakıyorsun :D Parası olmayan oynayamaz nedir ya? Bu oyun AAA, hikayeli bir oyun olsa anlarım da CS ulan kaç yıllık oyun. Atıyorum ben o kadar emek vermişim, rank kasmışım sonra valve hileciler ile uğraşamadığından oyuna devam etmek için 123 TL vermem gerekiyor.
  14. Earwven

Ama bu 123 TL'yi uygun yapmaz hocam. 8-9 saat çalışıp günlük bu parayı kazananlar var.
  15. Earwven

CS:GO NAVİ Parlak Kaç TL'ye Yükselir?

Başlıkta da belirttiğim gibi sizce fiyatlar düzeldiğinde kaç TL olur ? (Şu an 22,67 TL)
  16. Earwven

İnceleme Devour (Co-op Korku Oyunu)

Oradan yaptım fakat neden olmadı anlamadım.
  17. Earwven

Spoiler çalışmamış kusura bakmayın...
  18. Earwven

Öncelikle fiyatından bahsedelim. Şu anda fiyatı Steam üzerinden 8.92 TL. Oyunun amacı: Bir şeytan tarafından ele geçirilmiş tarikat liderini sizi de cehenneme sürüklemeden durdurmaya çalışıyoruz. Durdurmak içinse 10 adet keçi yakalamalı ve bunları ayin alanında yakmamız gerekmekte...
  19. Earwven

Yardım Valorant Çözünürlük Sorunu

up up
Top Bottom