Arama sonuçları: *

1. EmRyzz

CS2 CT VE T KARAKTER ONERISI

T için Doktor Romanov Fabre yi öneririm 1696091109 Ct için adını tam hatırlayamıyorum ama sanırım Kurbağa ajanı gibi birsey vardı
  2. EmRyzz

CS:GO ve CS2- MP7 Skin önerisi

Ben cs2 ilk çıktığında çok büyük bir hype olacağını ve bu hype in 2 hafta süreceğini düşünüyorum
  3. EmRyzz

Bu yazıyı yazdıktan 10dk sonra Bravo Kasası düştü:d şimdi ikisini de alabilirim 😄
  4. EmRyzz

Elimde MW bloodsport var değeri 75tl ama aklım diğer skinde kaldı çünkü güzel görünüyor. Ama hem çok oynamadığım bir skin olduğu icin degerlenecek skin almak mantıklı geliyor napacagimi bilmiyorum
  5. EmRyzz

Sizce MP7 Avcılık Sporu mu yoksa MP7 Uçurum Hayaleti mi almalıyım ilk seçenek kırmızı kategoride ve güzel ama ikinci skin pembe kategoride ve daha guzel
  6. EmRyzz

Hangi yatırımı tercih edersem daha fazla kâr ederim ?

Satın alabilirsiniz o zaman topluluk pazarındaki 5 dolar sınırını kaldirdiysaniz
  7. EmRyzz

100 tane legends almayı düşünüyorum indirime 1684008214 Prime hesabının olması lazim
  8. EmRyzz

100 tane legends almayı düşünüyorum indirime girdiginde
  9. EmRyzz

Peki indirime girdiğinde 100 adet almam yeterli olur mu yoksa bütçe zorlayıp arttirmali miyim
  10. EmRyzz

Arkadaşlar csgoda paris 2023 major kapsullerinden almayı planlıyorum fakat Efsaneler imza kapsülü ile Efsaneler Çıkartma kapsülü arasında kaldım sizce hangi tercih bana daha fazla oranda kâr ettirir?.
  11. EmRyzz

CS:GO değerlenebilecek skin önerisi

M4 mantıklı duruyor aralarında 1683972710 Atheris mw kullanıyorum fakat çok yavaş degerleniyor
  12. EmRyzz

Sizce CS:GO Paris 2023 sticker fiyatları düşer mi?

Dip fiyatın zamanını iyi tutturursan güzel olur
  13. EmRyzz

Sizce CS:GO Paris 2023 sticker fiyatları düşer mi?

Şimdi çıkan stickerlari hemen sat çünkü çok uzun zaman sonra artacak ama beklemek istersen bekle belki o zaman daha fazla kazanirsin
  14. EmRyzz

CS:GO Paris Majör Bileti Alırsam Jeton geliyor mu ve kar edermiyim

Peki %75 indirime girdiğinde 50 adet alıp kenara atmalı miyim yoksa jetonsuz biletten alıp jeton düşürmeyi mi denemeliyim
  15. EmRyzz

csgo için skin önerisi

16. EmRyzz

csgo için skin önerisi

AK-47 Frontisde Misty (FT) M4A4-Neo Noir (MW) M4A1-S Decimator (FT-MW)
  17. EmRyzz

CSGO Hesabı Arıyorum.

Benim sg553 kaplan güve ile takasa iyi gider 😋
  18. EmRyzz

CSGO Hesabı Arıyorum.

Peki csyi hiç oynamadın mi yoksa geçmişin var mı
  19. EmRyzz

CSGO Takım arıyorum ciddi oyuncular baksın

Bilgisayarım gelsin gireriz rankim MGE
Top Bottom