Arama sonuçları: *

1. Emir Aydın

Social Empires Artık Oynanabiliyor

Videodaki taktikle local sunucuda oynanabiliyordur. Benim de bütün gün oynadığım bir oyundu.
  2. Emir Aydın

Social Empires Artık Oynanabiliyor

Kapanan oyunları sonradan çok oynamaya çalıştım ve oynadım da. Deneyimlediğim kadarıyla eskiler eskiden güzeldi. Eski hesaplarınıza ulaşamıyorsunuz, arazi açmak için yardım isteği atabileceğiniz arkadaşlarınız olmuyor, oyunun ölü olduğunu hissediyorsunuz yani. Nostalji için yarım saat girilip...
  3. Emir Aydın

Yagmaci sheriff mi İyon sheriff mi?

Bence İyon daha hoş duruyor, kişiden kişiye değişir.
  4. Emir Aydın

(16/16🔒) DA Forum Ödüllü Chess Turnuvası #2

Benim arkadaş da katıldı o var mı acep? (Faruk Turan )
  5. Emir Aydın

(16/16🔒) DA Forum Ödüllü Chess Turnuvası #2

Kimler katıldı yazabilir misin? Ben 14/16'dayken formu göndermiştim ama katılan kişi sayısı anlık güncellenmediği için geç kalmış da olabilirim diye düşündüm. Katılamadıysam boşuna hazırlanmayayım. :hackerman:
  6. Emir Aydın

Valorant niye böyle bi ban yedim?

Sen AFK kalınca takımın pes etmiştir, o yüzden oyuna dönme görememişsindir muhtemelen.
  7. Emir Aydın

Valorant niye böyle bi ban yedim?

Muhtemelen bundan önce de bir çok kez oyun esnasında maçı terk ettin. İlk seferde bu kadar uzun ceza yiyen görmedim çünkü. Tekrarladıkça ceza süresi uzuyor.
  8. Emir Aydın

Rocket league havada nasıl şut çekilir

Oyunda çift zıplama özelliği var, yani ilk zıplama yerden yukarı çıkmanı sağlıyor, ikinci zıplama da havada oluyor. Bazen zıplayamamanın sebebi ilk sıçrayıştan sonra 2. sıçrayış için belli bir süren var. Yani yerdeyken zıplayıp boost (nitro) ile havada 10 saniye kalıp bir daha zıplayamazsın...
  9. Emir Aydın

Yardım FIFA 21 Arkadaşla Girince Oyun Kolunun Çalışmaması Sorunu

Tek başıma oynarken hiçbir sorun yok. Kol her türlü modda çalışıyor ancak arkadaşımla 1v1 Santra maçı atmak istediğimde lobiye katılan kişinin kolu çalışmıyor. Yani odayı ben kurup arkadaşımı davet edince benim kol çalışıyor ancak onun kolu çalışmıyor. Aynı şekilde odayı o kurup bana davet...
  10. Emir Aydın

Yardım FIFA 21 Arkadaşla Girince Oyun Kolunun Çalışmaması Sorunu

Selamlar. :) Oyun kolumun modeli Logitech F710. Arkadaşımla 1 vs 1 maç yapmak istediğimizde odayı kuran kişinin kolu çalışırken odaya katılan kişinin kolunun oyun içerisinde çalışmıyor. Menüde vesaire kol çalışıyor ancak maç içerisinde oyuncuyu kol ile kontrol edemiyoruz. Bunun sebebi nedir...
  11. Emir Aydın

Forza Horizon 5 Steam Fiyatı Belli Oldu!

Standard Edition fiyatına 20 ay Gamepass alıp kullanmak daha mantıklı bence. Ekstradan bir sürü oyun var. Üstüne üstlük EA Play de var.
  12. Emir Aydın

DA Forum Üyeleri Gece Pazarı Mağazasını Atıyor

İndirimleri çok az.
  13. Emir Aydın

Merak etme ben de almayacağım ama karar veremediğimden değil, her halükarda bütçeme uymadıkları için. :D
  14. Emir Aydın

Karambit geldi de indirimi aşırı iyi değil ki, %17 gözüme az geldi.
  15. Emir Aydın

Skinlerle pek ilgilenmediğim için emin değilim ama benim pazar da berbat gibi.
  16. Emir Aydın

[SİZCE]Görünüş İçin Oyunlara Para Yatırmak Mantıklı mı?

Bence hiç bir şekilde mantıklı değil. Sadece görünüş ise bir işe yaramıyordur ve bence para yatırmak mantıksız olur. Para yatırdığında oyunda güçleniyorsan P2W olur, o zaman da o oyunu oynamam zaten. :)
  17. Emir Aydın

Yardım Papara'dan yanlışlıkla Zula epin aldım

Pini etkinleştirip etkinleştirmediğinden emin olamayacakları için iade almayacaklardır diye düşünüyorum.
  18. Emir Aydın

28 tane oyun sizce fazlamı?

Bilgisayarımda sadece GTA: San Andreas var ve konuyu masumca okuyorum. :)
  19. Emir Aydın

Yasuo Yone'den daha güçlü , neden?

Her karakterin güçlü ve güçsüz yanları vardır. Yone belki saf güç bakımından daha kötü ancak mobilite bakımından daha iyi bir karakter. Mesela E yeteneği sayesinde takım savaşlarına rahatlıkla girip çıkabiliyor. Saf güç bakımından bakacak olursak Soraka oyunun en kötü karakteri olur.
  20. Emir Aydın

Yasuo Yone'den daha güçlü , neden?

Belki de senden daha iyi oynuyordur. :)
Top Bottom