Arama sonuçları: *

1. Emre Zengin

Cs2 hile adam ile oynamak ban yedirir mi

Banlanırsa seçkinde rankını siliyordu. 1 maç oynayıp tekrardan açman gerekiyordu diye biliyorum. Sen banlanmazsın büyük ihtimalle.
  2. Emre Zengin

valorant secure boot enabled

Aktif hale geldi mi? Kontrol ettin mi?
  3. Emre Zengin

Windows 10/11 Valorant için Secure Boot zorunlu hale geldi. Dediğim işlemleri uygula. BIOS güncellemeden de açabilirsin ama ikinci paragrafta yazdığım işlemleri uygulayarak.
  4. Emre Zengin

Bu dediğim şekilde BIOS'u güncelle hocam. BIOS'u güncelledikten sonra otomatik Secure Boot ayarının açılması gerek. 1) Öncelikle elinde bir tane 8 ya da 16 GB'lık bir flash bellek olsun. Belleği FAT32 olarak biçimlendirin. 2) Buradan 4403 BIOS'unu indirin hocam...
  5. Emre Zengin

Windows arama kısmına msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atar mısın?
  6. Emre Zengin

CS 2de bu bugla karşılaşan oldu mu hiç?

Bu bana CS GO da oluyordu. CS 2 de denk gelmedim sanırım.
  7. Emre Zengin

CS:GO'yu şimdiden özlediniz mi? 🤔

CS 2'den sonra CS GO'yu kör gibi oynadığımı fark ettim. İlk başlarda CS 2 çok sarmamıştı ama şuan çok sarıyor.
  8. Emre Zengin

CS2 çıkışından sonra skin fiyatlarında sağlam düşüş.

Kasalar artmış az önce satışa koydum 3 kasa sattım bakiye 121 TL oldu. 2 kasa daha satıldı. 189 TL oldu :D.
  9. Emre Zengin

Cs 2 14 Hazi̇ran'da Çıkıyor Söylentisi

Oyunu en son 6 Haziran 2022 tarihinde oynadım. 9-0 yendiğimiz maçı adamlar hile açarak 9-16 yendiler bizi. O günden beri oyunu oynamıyorum.
  10. Emre Zengin

Beyler son durum ne oldu?
  11. Emre Zengin

Valla ya YKS'den sonra gelsin.
  12. Emre Zengin

Hoppala. Bu gece gelmesi iyi olur. Bu hafta CS 2 bakalım sistemlerle ne kadar optimize çalışıyor.
  13. Emre Zengin

FPS'te düşüklük olmaz umarım. Adam akıllı oynadığım tek oyun CS'ydi. Bugün itibariyle tam 1 senedir oynamıyorum. Bu bir işaret olmalı :D
  14. Emre Zengin

YKS'den sonra iyi gider.
  15. Emre Zengin

FPS YÜKSEK AMA AKICI DEĞİL

Yeni konu açıp sorununu ve sistemini yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.
  16. Emre Zengin

Feign alınır mı? Sizce?

Şahsen ben beğendim. Discord sunucularında falan oynayabilirsin.
  17. Emre Zengin

FPS YÜKSEK AMA AKICI DEĞİL

Bu yazdığım şekilde tekrardan test et hocam. Görüntü ayarlarından monitörünün 144 Hz olarak aktif olduğundan emin ol. 1) Öncelikle https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601 bunu indirin, ardından ekran kartınızın...
  18. Emre Zengin

Valorant'ta ilk defa Hileci Tespit Edildi ekranıyla karşılaştım

Oyun kapalı Beta'dan çıktıktan 1 hafta sonra benim maçıma hile denk gelmişti. Ondan sonra yeni sezon gelmişti sanırım Rank açmak için maça girmiştim. Tam yenecekken hile tespit edildi maç iptal oldu. Ondan sonra bir daha oynamadım.
  19. Emre Zengin

valorantta daha yüksek fps almam gerektigini düşünüyorum

Temiz kurulumsuz bir anlamı olacağını düşünmüyorum.
  20. Emre Zengin

valorantta daha yüksek fps almam gerektigini düşünüyorum

Bu dediğimi dene bakalım bir değişiklik olacak mı? Bilgisayar yüksek performansta kalsın. 1) Öncelikle https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601 bunu indirin, ardından ekran kartınızın...
Top Bottom