Arama sonuçları: *

1. Ensar

Beraber Gartic.io oynayalım

Geldim.
  2. Ensar

Valorant Takımımıza Oyuncu Arıyoruz

DC'den ekledim. Şu an müsait değilim..
  3. Ensar

Valorant Takımımıza Oyuncu Arıyoruz

Bronz 1-3 arasında sürekli gidip geliyorum. Sage, Raze, Omen oynayabilirim. Genelde Sage oyuncusuyum ama çoğu ajana az çok hakimim. Oynadığım ajan takıma göre değişiklik gösteriyor.
  4. Ensar

Ets 2 konvoyu yapalım mı?

Ne zaman yapıyoruz?
  5. Ensar

Ets 2 konvoyu yapalım mı?

Ben gelirim. 🙂
  6. Ensar

Valorant Grafik Ayarları Nasıl Olmalı

Evet sanırım öyle grafikleri düşük ayara alınca çok fazla bir FPS artışı olmadı.
  7. Ensar

Valorant Grafik Ayarları Nasıl Olmalı

Valorant'ta grafik ayarları nasıl olmalı? Normalde en yüksek ayarlarda oynuyorum ama genelde izlediğim videolarda grafikleri yükseltmenin input lag'a sebep olacağını ve oyundaki detayların göz yormaması için düşük ayarların tercih edildiği söyleniyor. Sizce yüksek ayarları kullanmam mı daha iyi...
  8. Ensar

Valorant Londra sunucusuna geçme deneyimim

Ben de yabancı sunucuda oynamak istiyorum ama maalesef TR sunucusunda bile arada ping 250-400'e çıkabiliyorken yabancı sunucuda düşük pingte oynamam çok zor.. ☹️
  9. Ensar

Beraber Oyun Oynayacak Var Mı?

Oyuna girince eklerim..
  10. Ensar

CS:GO
  11. Ensar

Nick: Eymen_53 Genelde kardeşim oynuyor, ben de arada oynuyorum. Rankım demir 1.
  12. Ensar

Steam: https://steamcommunity.com/id/reis53/ Discord: Ensar#6382
  13. Ensar

Şu an başka oyundayım.
  14. Ensar

Steam'den ekleyebilirsin.
  15. Ensar

15.
  16. Ensar

Sana da nasip olur inşallah. Maalesef yok. DLC almadığımdan ProMods'ta yok. ☹️ Yok.
  17. Ensar

LoL hiç oynamadım ama oynasam da seveceğimi sanmıyorum.. Futbol oyunlarıyla genel olarak aram yok.
  18. Ensar

Beraber oyun oynayacak var mı? Bu oyunları oynuyorum: İndirince farklı oyunlarda oynayabiliriz.. Steam: https://steamcommunity.com/id/reis53/ Discord: Ensar#6382 Valorant: Ensar#7956 Valorant Rankım: Bronz 3 NOT: Steam veya Discord'dan ekleyen arkadaşlar forumdan görüp eklediklerini mesaj...
Top Bottom