Arama sonuçları: *

1. Eyüphan.10

Yağmacı sheriff mi yağmacı veya gia ghost mu

şerifi çok kullanıyorsan şerif al . mesela ben ghost kullanıyorum genelde şerifi çok nadir kullanıyorum benim için gereksiz olurdu ghost alırdım alsam
  2. Eyüphan.10

random hesap valorant

zor ya hocam
  3. Eyüphan.10

random hesap valorant

Merhaba Yfar****, Şimdiye kadar gönderdiğiniz tüm detaylar için teşekkür ederiz! 🤗️ Alman oyuncu desteğine ulaştığınıza göre, size hem İngilizce hem de Almanca olarak yardımcı olabiliriz. Almanca'da daha fazla ilerlemek isterseniz, bunu yapmaktan memnuniyet duyarız. 😊️ Size yardımcı...
  4. Eyüphan.10

random hesap valorant

deniyorum bakalım olursa çok iyi olur hocam hesapta yağmacı falan var karambit var 30 + skin var yücelik hesap çok iyi denk geldi 35 tl ye jhfakjhfkjshdfkjs bide epostayı alabilirsem
  5. Eyüphan.10

random hesap valorant

knk naptın hackleme falan yaptınmı bende aldım başkalarınada satmışlar belli adamlarda girip oynuyo hesabı değişemiyorumda epostası yok bende 1713660503 https://www.turkhackteam.org/konular/dev-valorant-random-hesaplari-kendi-mailimize-alma.2006827/ şöyle bi taktik varmış iş görürmü hiç yapan oldumu
  6. Eyüphan.10

Yardım edebilirmisiniz rtx4080 kartın DLSS ayarını kullanamıyorum gözükmüyor

Evwt hocam native 2k da 200 fps aliyorum zaten ama merak olunca 🤣 1710525470 Rainbow da çoğu insan kullanıyo diye biliyorum sıkıntı olucağını düşünmüyorum bi ufak deneyeceğim sonra native sekilde oynarım diye duşünüyorum
  7. Eyüphan.10

direkt açınca vulkan açmıyorumş şimdi farkettim epicden girdiğim için hangisiiyle açalım diyede sormadı steam gibi şimdi deendi,m oldu teşekkürler 1710523249 hocam işe yaradı teşekkürler 2k da oynuyorum hocam neden açmamı önermediniz 1710523306 fps full ayarlar 2k taa 100 ken 180 - 210 bandında...
  8. Eyüphan.10

arkadaşlar rainbow indirdim rtx 4080 li laptop var dlss özelliği gözükmüyo ayarlarda nvidia ayarlarında vs de bi değişiklik yapmadım default ayarlarda rainbow six ayarlarımı fotoda koyucam yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkürler. 1710518740 windowed olmasına bakmayın ekran görüntüsü almak...
Top Bottom