Arama sonuçları: *

1. Fortunata

LoL oynamak istiyorum sizce oynanır mı?

Yani olabilir benim denk geldiğim bu şekilde.
  2. Fortunata

Yani Plat-Diamond elo da oynuyorum. Küfür eden çok gelmiyodu herkes sus pus oyununu oynuyodu. Ama denk geliyo bazen, oyuna girdiğimde sırasıyla 3 tane ban mesajına tamam dediğimi biliyorum.
  3. Fortunata

Evet?
  4. Fortunata

Küfür mevzusu baya azaldı şuanda. Küfür eden nadir geliyor oyunlarıma, report ediyorum 1 gün olmadan ban yiyorlar. Ama genel olarak oynanmaz. 2-3 haftadır oynamıyorum gayet mutluyum.
  5. Fortunata

Fivem Mülakat soruları

Bunlara sizin cevap vermeniz gerekiyor. Bunlara cevap veremiyorsanız whitelistli sunuculara girmeyin lütfen.
  6. Fortunata

Minecraft yapılarda beceriksizim

İnternetten bakarak veya izleyerek biraz build yap. Yavaş yavaş teknikler öğrenip geliştirirsin kendini.
  7. Fortunata

LoL'de en sevdiğiniz replik nedir?

Aganta Burina Burinata xd. (Not: Sadece Barbaros Gangplank'de oluyor.)
  8. Fortunata

Arkadaşlarla oynayabileceğiniz oyun onerileri

Stardew Valley, bu ara herkese öneriyorum ama gerçtekten hak ediyor.
  9. Fortunata

Gta online kış haritası ne zaman gelir?

Genelde Aralığın 3. haftasında yapıyolar , 17 18 19u gibi. Ama geçen yıl 23ünde gelmiş.
  10. Fortunata

Yardım Fps Online Bedava Oyun Var mı

Ücretsiz oynuyacağın çoğu oyunda aynı şeylerle karşılacaksın, daha farklı oyunlara bak bence keyif alabileceğin.
  11. Fortunata

Gta trilogy Bedava Gelicekmi

Sadece San Andreas gelcek diye duydum.
  12. Fortunata

Forza Horizon 4 HWİD Ban Yedim Ne Yapabilirim?

Yanlış hatırlamıyorsam bi tür engeli olan bir çocuk için yapıldı. Playground Games in çocuğu mutlu etme işi aslında. Ve arabanın çok da farklı bir özelliği yok. Normal Mclaren P1 gibi.
  13. Fortunata

Forza Horizon 4 HWİD Ban Yedim Ne Yapabilirim?

Bir kişiye özel olarak yapıldı o araç. NORMAL şartlar altında o aracı süremiyorsun.
  14. Fortunata

ÜCRETSİZ 4-5 KİŞİLİK ONLİNE OYUN ÖNERİSİ

Muck oynayın arkaşlarımla oynuyoruz çok eğlenceli , biraz da tilt bir oyun geceleri hayatta kalmaya çalışıyosunuz bosslar falan geliyor. Bir deneyin derim.
  15. Fortunata

Craftrise E-posta gelmiyor

Spam kısmına düşmüş olabilir.
  16. Fortunata

Gta 5 FiveM Sunucu önerisi

Launcher kullanıyolardır ondan çıkmıyodur.
  17. Fortunata

Fivem Sunucu Önerisi

Bir süredir bende oynamıyorum ama şuan Savage Roleplay diye bir yere denk geldim güzel bir sunucuya benziyor. Bir bakacağım.
Top Bottom