Arama sonuçları: *

1. Fransali

steam de rdr2 indirecem 112 gb 23 saatte mi iner ?

Operatörü ara 24 saatlik hizlandirma iste. Ucreti neyse işte.
  2. Fransali

Need For Speed Unbound ONLİNE

Yani evet öyle ama 35 saat uğraşıp 4 tane milyonluk araç kasmışım o kadar . Hikaye girip sıfırdan araç modifiye etmek pek heyecanlı gelemdi bana. Ama hikayesinde geçirdim 35 saati sonuna kadar hakediyor .
  3. Fransali

Need For Speed Unbound ONLİNE

bende oyunu çok beğenmiştim. 35 saat keyifle oynadım. Ama sıfırdan online kasmaya hiç gerek yok bence. Onun yerine forza 4 veya 5 oynasanız daha iyi
  4. Fransali

En iyi oynadığınız ajan?

Raze iyidir ama valo yerine r6 tercihimdir.
  5. Fransali

PUBG bedava olunca verilen ödül nasıl alınır ?

Para verip alanlar için cs deki prime status gibi bir şey gelse iyi olur. parayla alanlara kötü oldu . Hem maddi açıdan hem hile ve değişen topluluk açısından.
  6. Fransali

Yardım toxic veletlerin olmadığı kanser etmeyen online fps oyunu varmı ?

Aklınıza takılan başka bir şey varsa sorabilirsiniz . Bir şey demeyi unuttum oyunda info pek verilmiyo yabancılar arasında. Biz 5 pre giriyoz çok sorun olmuyo.
  7. Fransali

Yardım toxic veletlerin olmadığı kanser etmeyen online fps oyunu varmı ?

rainbow tavsiye ederim . 1- Oyun ücretli olduğu için velet ve toksik kitle yok , hile yok (olanlar hemen banlanıyo , oyunda hiç denk gelmedi ) (1kere smurf geldi 35 saat oynadım ) 2- oyunun optimizyasonu çok iyi oynadığım oyunlar arasında en iyi onda idi . Grafikler harika birsürü detay var ve...
  8. Fransali

Rust sw ye girememe ''QUEUE''

Baya bekledim benden sonra gelenler giriyo oyuncu sayısı değişiyo. 1610394535 hala aynı
  9. Fransali

Rust sw ye girememe ''QUEUE''

İyi akşamlar rsuta girmek istiyorum ama devamlı Ekran da queue yazıyo ne yapmam lazım. Sdece 2 saat oynadım.
Top Bottom