Arama sonuçları: *

1. Hypnx

CS:GO Xantares Çıkartması Değerlenir Mi?

Değer kazanma değil de dolar kuru güncellemesi yapılırsa fiyatı artmış diye sevinebilirsin onun dışında görüntüsü güzel olmadığı için yapıştırma talebi az olan bir sticker o yüzden çok bir şey bekleme yapıştır gitsin.Parıltılı ve özellikle holo çok çok daha potansiyelli.
  2. Hypnx

CS 2'nin yeni sub-tick sisteminin 64 tick olduğu ortaya çıktı!

Faceit sunucularını açtığında arada ki farktan emin olmuştum mm de bir değişiklik hissetmemiştim çünkü.Anlamadığım beta da test edeceğin şeyi niye uygulamaya koymuyorsun ?
  3. Hypnx

CS2 Envanteri satıp bıçak almalı mıyım?

Tırnak makası 1 bu 2 .Kancalı bıçak bile bundan daha hoş duruyor. 1 ay oynayınca sıkılacaksın şeklinden .Almaman taraftarıyım. Bynogame den 3000 3500 e huntsman bowie yada survival bıçaklarından bulabilirsin onlar daha iyi.
  4. Hypnx

cs2 gelmemesi saçmalığı hakkında

Gelmediği iyi olmuş 32 gb lık yerinizi rezil bir oyun için ayırmamak daha iyi.
  5. Hypnx

İnceleme CS GO VS VALORANT (TARAFSIZ İNCELEME SON NOKTA)

Faceit 10 levele kasıp(?) mm de nova olduğunu söyleyen ve gerçek nova olmadığını iddia eden birini çok ciddiye alma.
  6. Hypnx

Cs 2 14 Hazi̇ran'da Çıkıyor Söylentisi

Beta sürümü 1.5 aydır oynanıyor zaten.Çoğu şeyi fixli halde çıkartacaklardır bir kaç bug ve optimizasyon sorunu elbet olabilir ama oyun update olarak geldiğinde oynanabilir haliyle gelir.1-2 aya da %99 seviyelerine getirirler.Tahminen dust2 de gördükleri oyun içi kusurları diğer maplerde...
  7. Hypnx

PUBG de darboğaz sorunu yaşıyorum.

Normal değerlerler bir sıkıntı yok.Şehir içlerinde kalabalık mekanlarda 80-90 fpsleri görürsün 1080p de.
  8. Hypnx

Yardım CS:GO oyundan atma sorunu

Şöyle söyleyeyim WD Green 480 GB SSD satın almıştım denemek için , CS ye girerken bile bazen oyundan atıyordu maça girerken map yüklerken oyundan atıyordu.Oyuna girmeden grafik ayarları değiştiriyordum oyun kapanıyordu.Bunun sebebi oyun ağır geldiği için ''Yanıt alınamıyor'' a düşüyor bu yüzden...
  9. Hypnx

Yardım CS:GO oyundan atma sorunu

Oyunun kurulu olduğu disk hangi marka/model ?
  10. Hypnx

Vanguard ve Control Center Çakışması

Control center uygulamasını görev yöneticisinden başlangıçta çalışmaması için devre dışı bırakabilirsin.
  11. Hypnx

Valorant 60hz ile çıkılabilecek max rank nedir?

1050 li 60hz laptobumla immo 2 120rr görmüştüm.
  12. Hypnx

İnceleme CS GO VS VALORANT (TARAFSIZ İNCELEME SON NOKTA)

Çok boş muhabbet , isteyen istediğini oynar.İş haline getirmiş pro oyuncular bile bu kadar dert etmiyor.Biri Apex vari fps oyunu diğeri yıllardır bildiğimiz CS.Şu mu bu mu diyenleri çok ciddiye alamıyorum sende öyle yap yoksa hep karın ağrısı.
  13. Hypnx

valorantta daha yüksek fps almam gerektigini düşünüyorum

Bende de R5 5600 var düşük ayarlar her şey kapalı Msa x4 e filtreleme 4x olarak oynuyorum.1 map hariç diğer maplerde ortalama 350-400fps alıyorum ama Iceboxta 230 240 lara kadar geriliyor ortalama 300 alıyorum değişik bir oyun. Gpu 3060ti
  14. Hypnx

FPS oyunlarında hassasiyetiniz ne kadar hızlı?

Dpi 800 Cs go 2 sens Valo 0.5 sens Pubg genel sens 50 görüş (holo, red dot)= 45
  15. Hypnx

Yardım Eskisi kadar iyi cs oynuyamıyorum

Pro maçları izleyip neler yaptıklarını nerelere cross koyduklarını bilmen gerekiyor.Ayrıca smoke flash bilmezsen çok ilerleyemezsin.Oyun kurup bişeyler deneyerek öğrenirsin.Ben 60 hzde oynarken mm de suprem-lem- globalde takılıyordum faceitte 5-6 lvden sonra çıkamıyordum çünkü ekipman...
  16. Hypnx

Yardım Eskisi kadar iyi cs oynuyamıyorum

Cs valorant gibi hızlı bir oyun değil , koşarak vurma yok denecek kadar az , oyunda pozisyon alabilme seni kuvvetli yapar , silahların spray patienti daha belirgin, silahların sıfırlama süresi daha uzun.Bence senin aiminde sıkıntı yok ama sabırsızsın ve güvenin çabuk kırılıyor.Bu da oyun...
Top Bottom