Arama sonuçları: *

1. I'm GANDALF

23 Ekim CS2 Market Darbesi

ben satın almak için demiştim xd bu arada kaynak var mı ya 7 gün trade ban ile ilgili?
  2. I'm GANDALF

23 Ekim CS2 Market Darbesi

şimdi bu bıçaklar satılabiliyor mu?
  3. I'm GANDALF

İYİ SİSTEM DE CSGO KASMA

hocam benim pc resetlenmiyordu sadece ekranım gidiyordu 1748975559 ekran kartı kendini devre dışı bırakıyordu sürekli o yüzden 60 hz ye düşüyordu ekran hatta driver error verdiği için güncelleme yaparken bile elle ekran kartını aygıt yöneticisinden zorla başlatmam filan gerekiyordu ve bir süre...
  4. I'm GANDALF

İYİ SİSTEM DE CSGO KASMA

hocam yıllardır kullanıyorum hatta zamanında o.c. li kullanmıştım ama son zamanlarda ram ekledikten sonra stabiletisini kaybetti önceden oyunu açıp 10 dk oynayınca kapanıyordu ama son zamanlarda açıldıktan 1 dk sonra kapanmaya başladı bende haziranın sonuna kadar meşgul olacağım için uğraşmadım...
  5. I'm GANDALF

İYİ SİSTEM DE CSGO KASMA

hocam hangi sürümü kullanıyorsunuz ve memnun musunuz? bende xfx 5700xt var ama oyun açınca pc kapanıyor o yüzden uzun zamandır kaliteli bir driver arıyorum
  6. I'm GANDALF

Cs2 de hile açan steam hesabı raporlarsanız çok sevinirim

linke tıklamadın galiba?
  7. I'm GANDALF

sadece hilecilere işe yarıyor ya da eskiden yarıyordu çünkü geçen sene bu site ile rapor ettiğim herkes 1-2 haftada ban yedi
  8. I'm GANDALF

https://extremereportbot.com/cs_2/
  9. I'm GANDALF

CSGO SKİN HİLESİ LAZIM İSTEDİĞİM BIÇAK 35 BİN TÜRK LİRASI

konsola connect 185.193.165.53:27015 yaz
  10. I'm GANDALF

İnceleme VALVE'İN YENİ SIZDIRILAN OYUNU - DEADLOCK!

postal 3 gibi olacak
  11. I'm GANDALF

CS2 PGL Major Copenhagen 2024 Pick Em'leri

steame para yüklersek bankamızın dolar kuruna göre mi dolar yüklüyor yoksa steamin kendi dolar kurumu var?
  12. I'm GANDALF

R6S'de derece yükseltemiyorum

O lanet oyunda dia olmuştum sonra bir anda maçlarıma troller flan gelmeye başladı hileler geldi maç boyunca takım arkadaşlarım ff atıp durdu hatta çok net hatırlıyorum bir tane adamı odaya kıstırmıştım sonra adam bir anda yok olmuştu oyun sonu maç tekrarında adamın binanın içinde ip ile üst...
  13. I'm GANDALF

CSGO Mirage delikten nasıl zıplanır?

sistemim vardı ama üni sınavı için sattım
  14. I'm GANDALF

şimdi kuzenime gidip zorla pc sine el koyup 1 yıl sonra ilk defa bhop yapma zamanı :D
  15. I'm GANDALF

gerçekten öyleyse adam övünmek istiyor demektir bırak övünsün adam :D gerçekten güzel bir klip
  16. I'm GANDALF

keşke benimde pc im olsada şu hareketleri yapabilsem :D
  17. I'm GANDALF

yani uzaklığı flan ayarlamak tamamen tecrübe işi ve yakından bile atlayabilirsin ama uzaktaki kadar hızlı olmaz bi ihtimal yeterince iyiysen yakından bile max speed ini güzel ayarlayabilirsin
  18. I'm GANDALF

yani ordaki zamanlama adamın gelmesi olabilir ama o delikten geçmek sadece tecrübe ve yetenekle olur çok nadiren biraz şansla
  19. I'm GANDALF

zamanlamadan kastını pek anlamadım ama cross jumping yada pixel surf(aşırı zor) ile bile 100 denemeden 96 sında yapılabilir
  20. I'm GANDALF

yaklaşık 12 yıl boyunca kz-bhop gibi işlerle uğraştım bir kaç tane dünya rekorum var emin ol o adamların yaptıkları çok da övünülecek şeyler değiller ve 1 maçta 2 kere flan yapıyorlar ve genel olarak o anlar için roundları satıyorlar.
Geri