Arama sonuçları: *

1. J4rvisM

Valorant Puanları neden bu kadar pahalı ?

2000vp yi eu da 20 euro ya alıyorlar btw sana göre ucuz ama artık zamlanacak ama olsun ben hep 50 tl lik alıyorum
  2. J4rvisM

Valorant fps drop kasma vb sorunu

4gb ile bende oynadım drop yememeniin imaknı yok onun dışında ssd alıp takabilirsiniz HDD yerine
  3. J4rvisM

Valorant fps drop kasma vb sorunu

girerken vs uzunu açılması HDD den yediğiniz droplarda ram den kaynaklanıyor
  4. J4rvisM

Riot vanguard aşırı yetki

geçen bir şey yüklüyordum korsan şakam yok çat yüklemenin ortasında vanguard bir şeyi engelledi system32 ye kurulmasını yanda bildirim veriyordu zararlı bir yazılımın kurulmasını engelledi diye uyarı veriyordu böyle bir şey yaşayan varmı ?
  5. J4rvisM

Valorant CS:GO'yu bitir mi

tm
  6. J4rvisM

furkan dc de yayın açıp fps göstereyimmi ? 1624630506 bilmem sence ?
  7. J4rvisM

boş yapan belli sayın arkadaş
  8. J4rvisM

bendemi bir şey var acaba :unsure: işlemci çekirdeğinden olabilirmi ?
  9. J4rvisM

nope (nerf yemez amin) sana kemik atan yok açtığın konudan maximum kapasiten belli zaten hiç bir şey yazmacağım sana
  10. J4rvisM

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA YAV SİZENE isteyen istediğini oynar o bunu bitirirmi bu şunu bitirirmi he kardeşim bitirir tamam go nefret ettim artık şundan valomu cs mi eh valo daha iyi eh cs daha iyi cs bitmez moruq valo ne moruq bebe oyunu İSTEYEN İSTEDİĞİNİ OYNAR...
  11. J4rvisM

valorant giremıyorum

saat 10 da açılacak yanlış bilgiler perfect bu arada
  12. J4rvisM

VALORANT Yeni Savaş Bileti ve Yeni Ajan! | BLM3 KSM1

en iyi sette: yağmacı-asil vandalım ejder-yağmacı operatörüm jett şerifi o.O2 ve karambitim var almayacağım ama alınır çok güzel pass
  13. J4rvisM

Valorant FPS dalgalanması!!

bir nevi denilebilir ram alırsanız performans artışı olacağını düşünüyorum
  14. J4rvisM

Valorant FPS dalgalanması!!

1050ti + 3300x + 16gb ram ile 250 nin aşağısını almıyordum dün 1060 3gb aldım sorunlar ramden galiba gelince test edip yazarım
  15. J4rvisM

Yardım Valorant DX 11 Hatası Alıyorum

3300x + 16gb ram var hd5450 olduğundan oynayamıyorum
  16. J4rvisM

Yardım Valorant Macro nasıl yapılır?

rank yükseltmen için bir kaç taktik vereyim vandal ile 2-3 mermi at 2-3 mermi kaçırırsan aimi kafaya alıp 2-3 atmaya çalış çok yakın hariç tarama köşelerden shift ile peekleme pozisyon almayı aim koyamyı öğren golda vs çıkarsın 1622908657 evet var direk banlıyorlar dediğim gibi alp direk...
  17. J4rvisM

rankı merak ettim
  18. J4rvisM

varmısın iddiasına @alpolojix / Leroxy sormuştu direk valoranta macrodan ban yermiyim diye 1622908300 hayır proların silahıda sekiyor adamlar o yüzden 2-3 2-3 sıkıyor çok yakındaykende tutturursun zaten sen hiç ascent top midden marketi tarayan gördünmü 2-3 mermi atıp vurmaya çalışırsın
  19. J4rvisM

arkadaş kolsuz belli bu bir iki macro atamyı başarsan bile ban yiyeceksin 3 çoğu oyuncu zaten 4 mermiden fazla atmıyor uzak mesafede yakındada bi zahmet azıcık aşağı çek 0.7 oynuyorsun 4 pubg de tutuyorum demen silahı yüksek ihtimalle mobil oynuyorsun steam oynasan valorant çok daha kolay gelir...
  20. J4rvisM

Ben Bronzum Rakip Gold - Valorant

salacaksın bunları yukarıda yazmışlar vay sildim vay denemedim size fikrinizi soran yok sen sevdinmi sevmedinmi diye aimi olan çıkar tamamen haklı her maçı "taşıyıp" çıkamamana imkan yok ki elo bronz hani pffffffffff bana bi tık sallama geldi aimi olan çıkar net valorantı beğenmeyenler de çok...
Geri