Arama sonuçları: *

1. Kangalll

Counter Strike 2 oynanır mı?

Herkeste farklı farklı sorunlar var, ben crossu adamın üstüne getirdiğimde oyun donuyor, ölüm maçlarında oyun donuyor, kendi adamımla yanyana geldiğimde oyun donuyor. Şu an oynayamam yani.
  2. Kangalll

cs go maç bulmama sorunu

sunucular çökmüş, genel olarak herkeste böyle, bütün sunucular kapalı görünüyor.
  3. Kangalll

Cs Go Hi̇le Yapan Oyuncu

Hemen hemen bütün vuruşlar normal, bazı vuruşlarda sis tam kalkmadan vuruyor ama bu senin çektiğin videonun fps'i düşük olmasından kaynaklı olabilir. Adam belki 240 fps oynuyor ama senin video en fazla 60 fps. Ne duvar arkasındaki birine crosslu çıkmış, ne de görünmeyen duvar arkasında...
  4. Kangalll

CSGO VAC OTURUMUNUZU DOĞRULAYAMADI?

topluluk sunucusundan çıktıktan sonra oyunu yeniden başlatarak çözebilirsiniz
  5. Kangalll

csgo sürekli ban yiyorum

iyi misin arkadaşım? adam ilk açtığında iki galibiyette bir ban yiyorsun yazmış, ben de adam rankını açmış sizin dediğinizle alakalı değil diye cevap vedim.
  6. Kangalll

csgo sürekli ban yiyorum

o dediğiniz ilk rankı açmadan önce 10 maç yenmeden önce oluyor, arkadaş rankını açmış. Oyunbozanlıktan ban yiyeni hiç görmedim. Ben oyunu çok oynadım, iyi oynadığım günlerde çok report yediğim oldu ama hiç böyle bir şeye denk gelmedim.
  7. Kangalll

csgo prime aldım 1 gün olmadan ban yedim

Csgo'da hileciler 1 günde banlanıyorsa büyük gelişme var demektir
  8. Kangalll

valorant chat ban 6 ay

cs oynarken karşı taraf bana genelde küfür eder, hepsini sessize alıp mükemmel oynayıp son round'ta chati açar bir güzel karşı tarafa söverim. Eğer bu oyunda bunu yapmazsam içimde o ukde kalır ve rahatlayamam.
  9. Kangalll

internet hızı ne işe yarar

hocam mesela bir oyun saniyede 1 mb internet kullanıyor ve sizin internetiniz saniyede 800 kb internet verebiliyorsa pinginiz yüksek olur, siz bu internet hızını arttırır ve oyunun kullandığı 1 mb interneti verebilirseniz pinginiz düşer. daha sonrasında siz 1 mb kullanan oyun için 100 mb...
  10. Kangalll

ping değeri tam olarak indirme hızıyla alakalı değil. sen 100 hızda 60 ping alırken başkası 20 hızla 30 ping alabilir. Bu daha çok oyun sunucsuna yakın olmayla alakalı
  11. Kangalll

saniyede indirme ve yükleme hızlar. mesela 32 mbps le saniyede 4 mb indirme yaparken 1000 mbps le saniyede 125 mb indirme yaparsın
  12. Kangalll

Kardeşime Zula'yı yasakladım doğru mu yaptım?

Hocam kendi oyun zevkinize göre yasaklama yapıyorsunuz anladığım kadarıyla, kardeşiniz belki rpg oyunlarını sevmiyor olabilir. Kendimden örnek verecek olursam kütüphanemde bf serisi var, rdr2 var ama hepsini toplam 2 saat oynamamışımdır çünkü oynarken sıkılıyorum. Cs'de yaklaşık 1k saatim var.
  13. Kangalll

Kardeşime Zula'yı yasakladım doğru mu yaptım?

Bence haklısın, 15 yaşına gelmiş çocuk halen zula mı oynar? gitsin adam gibi cs oynasın.
Geri